Mi lehet a gond felvételi jelentkezéssel kapcsolatban? "Középfokú végzettségét nem igazolta megfelelően"
Figyelt kérdés
Mindenhol nulla pontot ír, pedig mindent feltöltöttem amit kellett és a dokumentumaimat is elvileg már "feldolgozták"
"Pontszámítás indoka: Középfokú végzettségét nem igazolta megfelelően"
2016. júl. 19. 18:41
1/20 anonim válasza:
valami nem stimmel az érettségi bizonyítvány feltöltésével
2/20 A kérdező kommentje:
És mégis mi lehet az? Megnéztem már számtalanszor, fel van töltve, feldolgozva minden, ott a kép az érettségimről, az az egy oldal, ami maga a dokumentum.
Tényleg nem értem mi lehet a gond.
Nem lenne még ténylegesen feldolgozva, csak azt írják??
2016. júl. 19. 18:49
3/20 anonim válasza:
de hát két oldalt kell feltölteni. egyik az eredmények másik a hitelesítő adatok
4/20 A kérdező kommentje:
Ügyfélkapuval történt a hitelesítés, ha erre gondolsz
2016. júl. 19. 19:16
5/20 anonim válasza:
nem.. az érettségit adó iskola pecsétjére, dátumra és a vizsgaelnök aláírására ami az érettségi bizonyítvány másik oldalán volt és kell hogy elfogadják a jelentkezést
6/20 A kérdező kommentje:
Azt hiszem elég egyértelmű, hogy "egy oldalként" a nyitott bizonyítványra gondoltam, tehát szerepelnek ezek a dolgok is..
2016. júl. 19. 19:23
7/20 anonim válasza:
nem,.nem volt elég egyértelmű, mivel az egy oldal az egy darab oldal, és a bizonyítvány kettő darab oldalból áll. de én feladom, ha flegmázni van eszed, akkor legyen arra is hogy hívd fel az illetékest hogy miért nem mehetsz egyetemre... ennyi.
8/20 A kérdező kommentje:
Most komolyan szerinted a fél oldalt töltöttem volna fel?
Ha te ennyire hülyének nézel, akkor alapból nem értem, mi a baj a "flegmázással"
2016. júl. 19. 19:29
9/20 anonim válasza:
Mondjuk továbbra sem érted, hogy az nem fél oldal. Amit te egy oldalnak nevezel, az összesen két oldal.
10/20 anonim válasza:
Hívd fel őket, hogy mi a probléma, mert nem tudom követni, hogy mit töltöttél fel és mit nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!