Miért nem megy a matek?
Annyira bírom hogy mindenki jön a diszkalkuliával, az arról szól, hogy nem tud két számot se összeadni kb. (egyjegyűt)
Ha le vagy maradva, akkor kezdd el bepótolni, ennyi a trükkje.
Az hogy elfelejted hogy miből mennyi van itthon, nem a számokhoz van köze hanem a memóriához.
Gyakorlás. Ha továbbra sem megy akkor még több gyakorlás.
Önállóan is meglehet érteni könyvekből, internetes magyarázatokból, de ha van aki rávezet akkor úgy gyorsabb a haladás.
Mondjuk ha mindennap estig tanulod a matekot és akkor is jó ha kitudsz szenvedni egy hármast akkor nem feltétlen van értelme időt és energiát fordítani rá, el kell menni egy kevésbé matekos szakra továbbtanulni.
Pedig tanulni csak lassan és nehezen lehet, és sok ideig én se láttam az eredményét, de megjön az, csak nagyon sok kitartás kell hozzá.
# 6
A mindennap alatt egy hosszabb időtávra gondoltam nem pár hétre, egyet is értek azzal amit írsz, erre vonatkozik az első sorom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!