Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Miért nem megy a matek, ha...

Miért nem megy a matek, ha értem? A többi lent.

Figyelt kérdés
11.-es vagyok, értem a matekot, házi feladatok kijönnek, de ha dolgozat van, elfog egy fura érzés, és emiatt mindig elcsúszok valamin, nem igazán tudok koncentrálni. Nem izgulok, de leginkább ahhoz hasonlítható. Tavaly rendben volt minden, most új tanár van. Nem az ő hibája, viszonylag jól tanít. Segítsetek, légyszi.

2015. dec. 8. 20:09
 1/2 anonim ***** válasza:
Nem lehet, hogy az érettségi, továbbtanulás kérdése nyomaszt téged? Van a suliban iskolapszichológus? Ha van, akkor ingyenesen fel tudod őt keresni, oszd meg vele a problémádat. Ne ijedj meg, nem arra való, hogy kikezeljen téged valami betegségből, mert mentálisan nem vagy ép, hanem abban tud segíteni, hogy olyan technikákat sajátíts el, amelyekkel a drukk és bármi más nem befolyásolja a teljesítményedet egy vizsgahelyzetben.
2015. dec. 8. 20:38
 2/2 A kérdező kommentje:
Pszichológussal kapcsolatban nincsenek előítéleteim, képzett szakember, tudom mi a munkája, de nincs az iskolában. Érdekes, hogy csak matekon fordul ez elő.
2015. dec. 8. 21:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!