Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Nem megy a matek! Mit csináljak?

Nem megy a matek! Mit csináljak?

Figyelt kérdés
13 eves vagyok(7.es)eddig minden évben kitünő voltam.most nem megy a metek(de órán értem,de a dogákba nem tudom)eddig 2 4-esem van amit nem merek elmondani a szuleimnek,mert akkor elfognsk kuldeni a magantanarhoz es oda nem szeretnek jarni.ma irtunk tz t es szerintem nem vmi jol sikerult szoval biztos nem lesz 5os ami miatt ha elmondom nagyon mergesrk lesznek.ha nem mondom el akkor meg az a baj hogy nem sokara itt lesznek a fogadoorak es megfogjak kerdezni h milyen jegyem vannak es akkor meg muszály elmondanom ami miatt mwg meg mergesebbek lesznek.mit csinaljak h jobb legyen?nagy bajban vagyok.

#matematika #5öst szeretnek
2015. nov. 3. 14:53
 1/8 A kérdező kommentje:
Ja és még annyi h a matek miatt eszakankent nem alszok semmit mert nagyon izgulol.
2015. nov. 3. 14:56
 2/8 anonim ***** válasza:

Eloszor is idoben mondd meg. Egy ket evkozi negyes nem gond, de ha az evvegi bizonyitvany harmasbol tunik majd fel nekik, annak erthetoen sokkal kevesbe fognak orulni.

Ha oran erted csak a dolgozatban nem megy, akkor gyakorolj. Menj oda a tanarhoz, es kerd meg hogy adjon a hazin kivul gyakorlofeladatokat, szorgalmifeladatokat, mert szeretnel gyakorolni. Dijazni fogja.

2015. nov. 3. 15:20
 3/8 A kérdező kommentje:
Koszi.otthon sokat gyakorlok de nem megy.nekik a 4es se jo.
2015. nov. 3. 15:35
 4/8 anonim ***** válasza:
Mi bajod a magántanárral?
2015. nov. 3. 17:08
 5/8 A kérdező kommentje:
Az h draga
2015. nov. 3. 18:20
 6/8 anonim ***** válasza:

Gyakorolni kell minél többet, ha a maximumot akarod elérni. Időd most még van rengeteg, így bőven gyakorolhatsz. Biztos van példatáratok, azokban van bőséges feladat, megoldással együtt.

Ha nincs, bemész a könyvtárba, kölcsönzöl valamilyen példatárat.

Addig gyakorolsz, amig nem megy hibátlanul minden. Egy feladatot akár többször is megoldhatsz.

2015. nov. 3. 19:05
 7/8 A kérdező kommentje:
Köszi az elsőnek és az utolsónak megy a zöldpacsi
2015. nov. 4. 07:03
 8/8 A kérdező kommentje:
3as lett a tz😭😭hogy mondjam el(a 4-eseket se mondtam meg el)ma elszeretnek mindent mondani de hogy?
2015. nov. 13. 14:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!