Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Ha nem írtak be semmilyen...

Ha nem írtak be semmilyen jegyet egy tárgyra, akkor hogyan fog véglegesen kinézni?

Figyelt kérdés
Nem mentem el egy vizsgára, de következőre igen, megbeszéltem a tanárral, hogy nem tudtam jönni, ezért nem tudtam a vizsgát felvenni, de e-mailre sem kaptam tőle választ. Megengedte, hogy megírjam a vizsgát, azt mondta majd ír be jegyet, de azóta se írt be semmit. Elvileg szerdáig kell lezárni a tantárgyakat, biztos bukó a vizsga mellesleg, csak nem tudom, hogy most akkor mi lesz a tantárgy mellé beírva? "Nem jelent meg" vagy "Nem értékelhető" vagy mi? Ezek miben különböznek az egyestől? Jövőre jár ez valamivel? Ugye így csak egyszer vettem fel vizsgát, akkor pedig nem jelentem meg elméletben, de gyakorlatban voltam még 2x, mégsem írt be jegyet, hiába mondta.
2016. júl. 4. 16:20
 1/2 anonim ***** válasza:

Szerintem úgy volt vele, mint a legtöbb tanár, hogy ha nem sikerült, akkor feleslegesen ír be egy elégtelen vizsgát. Egy vizsgaalkalommal így több marad. De persze a tanár gondolataiban én sem tudok olvasni.

A végeredmény szempontjából mindegy, mert nem teljesített a tárgy.

2016. júl. 4. 16:36
 2/2 A kérdező kommentje:
Tehát akkor úgyis egyes lesz beírva és kész. Nem? Nem számít semmi, egyszer vettem fel vizsgát, egyesre leszek lezárva és kész, ugye?
2016. júl. 4. 16:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!