Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Melyik OKTV-re a legkönnyebb...

Melyik OKTV-re a legkönnyebb felkészülni, úgy hogy nem vagyok zseni?

Figyelt kérdés
Matekon (emelt szinten tanulom gimnáziumban), angolon, magyaron, francián, esetleg törin? A matek és az angol megy a legjobban, viszont nem tudom hogy kellő szorgalommal betudom e érni a zseniket (az átlagnál jobb vagyok)? Ha igen hogyan készüljek?

2016. jún. 28. 18:27
1 2
 11/12 anonim válasza:
100%
Nyilván abból amiből jó vagy ..
2018. aug. 30. 16:57
 12/12 anonim ***** válasza:

Matekból szerintem nem sok esély van rá, mert rengetegen indulnak. Ugyanez az angol is. Angolon alap (sima kategóriánál is) 70 pont kell, hogy TOVÁBBKÜLDHETŐ legyen a dolgozat. Ugyanez van az irodalom esetében is. A magyar nyelvtant csak akkor próbáld, ha van egy jó tanárod, aki segít. Rengeteg érvelés van, amit önmagadnak nem igazán tudsz kijavítani.

Törin és francián nem voltam.

De ha mindenképpen akarod, akkor azt próbáld meg, amelyiket a legkönnyebben tudod megtanulni és szabadidődben is foglalkozol vele. Pl. valaki matekos youtube csatornákat (MindYourDecision) néz, valaki olvas (irodalom oktvre szépirodalom!), valaki pedig idegennyelvű videókat néz és különböző nyelveken olvas.

Ha végképp nem tudsz dönteni, írd be az összeset...

De felkészülni tényleges egyre is megterhelő, háromnál többre pedig szerintem lehetetlen. De ha valaki 4-5 oktvt nyert, akkor bocsánat, és minden elismerésem.

2021. márc. 24. 19:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!