Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nektek mennyit számít az, ha a párotok egy "zseni". Mondjuk 9. -esen OKTV győztes?
OKTV 9. = zseni?
akkor én mi vagyok? (OSZTV 1. helyezett)
Kedves 09:31.
nem 9. lett hanem 9.-be jár, és úgy lett OKTV győztes...nah teis egy nagy zseni lehetsz, ha még a szövegértés is nehezedre esik...
ma 09:31
Hali ,hogy őszinte legyek kizártnak tartom ,hogy 1. oltál ugyanis akkor nem 60% lenne a hasznos válaszaid száma.Viszont ,ha mégis akkor gratulálok hozzá.
A kérdező biztosan máshogy érti azt a zsenit.Legyen az a zseni inkább elég okos..
Végül én szerintem nem tudnék egy nálam okosabb emberel összejönni ugyanis ,ha sokban különbözik a tudásunk akkor én nem fogom megérteni miről beszél őt pedig nem érdekli amit én beszélek mert már tudja.
Ezért van az ,hogy orvosokat nem nagyon látunk egy középszintű érettségis ember mellett. Ők is inkább a maguk súlycsoportjában keresnek párt.
OKTV, de miből? Matek, biológia, történelem?
Amúgy... ez még nem jelent semmit. Ez kevés ahhoz, hogy az intelligenciát lemérjük vele.
A másik pedig...
Lehet,hogy k u r v a okos vagy pl matekból, de az élet más területeihez meg nem nagyon tudsz hozzászólni.
Én szerintem az a jó, ha valaki nagyon széles látókörű, és csomó mindenről lehet vele beszélni, szinte mindenhez értelmesen hozzá tud szólni. Na ez az, ami számít!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!