Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok, nektek mennyit számít...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, nektek mennyit számít az, ha a párotok egy "zseni". Mondjuk 9. -esen OKTV győztes?

Figyelt kérdés
2011. aug. 4. 09:17
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
Programozás. Csak tudjátok magamból indulok ki, mert 8.-os vagyok és felsőfokú info érettségiket oldok meg. Tehát kíváncsi lennék rá, hogy egy OKTV-hez, hogyan viszonyulnak a lányok.
2011. aug. 4. 09:48
 12/21 anonim ***** válasza:
89%
:DDD, vicces fiú. 9.-esen nehezen fogsz ok(sz)tv győztes lenni, az 11-12. évfolyamosoknak van :). Esetleg Nemes Tihamér.
2011. aug. 4. 09:56
 13/21 A kérdező kommentje:
Ha ennyire nem értesz hozzá, akkor ne szólj hozzá! Ez hülyeség, talán kússz fel a oktatási hivatal oldalára és tájékozódj!!!
2011. aug. 4. 10:29
 14/21 anonim ***** válasza:
88%

"Az OKTV-n azok a tanulók indulhatnak, akik ... a versenykiírás tanévében a rendes érettségi vizsgát tevő évfolyam vagy az azt közvetlenül megelőző

évfolyam tanulói, és a magyar érettségi követelmények szerint"

Azaz 11.-12. évfolyam! Kevesebb arroganciát 14 évesen! Az alsósoknak Nemes Tihamér van. Ja, és az emelt érettségi programozás fényévekre van az oktv/nemes tihamér versenyektől, tehát kicsit egyelőre vissza az arcból!

Egyébként a csajoknál szerintem minden tálalás kérdése. Ha el tudod adni, hogy menő zsenipalánta vagy, akkor igen, bejön nekik, ha nem jól tolod, akkor stréber kocka leszel. Ha meg megnő az arcod, az sem nyert, ráadásul, azt értékelik a nők, ha okos vagy, de azt nem, ha esetleg kijavítod őket! Higgy nekem, nem szeretik XD

2011. aug. 4. 11:40
 15/21 anonim ***** válasza:
Hát nekem kisebbségi komplexusom lenne mellette :D
2011. aug. 4. 11:59
 16/21 A kérdező kommentje:

[link]

31. helyezett!

2011. aug. 4. 16:32
 17/21 anonim válasza:
0%

Az én barátom is egy "ilyennek" számít. Most végeztük a kilencediket de már 5 éves kora óta matematikát tanul amit pillanatnyilag egyetemista matematikát tartalmaz és 9 különböző nyelven beszél. Sok versenyen vett részt: Fizika OKTV, francia OKTV, Kémia OKTV, Német OKTV és még sorolhatnám..de mind 1. helyezet. Nem beképzelt tőle.. sőt.. nem is szeret dicsekedni vele. Nekem igenis számít, hogy mennyire okos egy srác. Egy hülye ne legyen. (:

16L

2011. aug. 4. 17:30
 18/21 anonim ***** válasza:
Szerintem ez a 10. osztályos nevezés annak köszönhető, hogy előrehozottan is lehet érettségit tenni. Ergo, ha mitt'omén jelzed, hogy 11-ben érettségit akarsz tenni abból a tárgyból, akkor az végső soron az érettségit megelőző év. Ilyen szempontból végülis lehetséges.
2011. aug. 5. 10:36
 19/21 anonim ***** válasza:

A válasz megírásának időpontja: 08-04 17:30

látom te szeretsz dicsekedni vele. kár, hogy nyilvánosak az oktv eredmények, és nincs ilyen ember, akit te leírtál. picit utánanézhetnél a dolgoknak, mielőtt vetítesz!

2011. aug. 9. 18:38
 20/21 anonim válasza:
Én ismerek olyan embert aki 9.esen kémia OKTV-t nyert...
2011. nov. 14. 16:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!