Más is tiszta depis lesz vizsgaidőszakban?
Figyelt kérdés
Már szó szerint rosszul vagyok mindentől , fáradt vagyok és semmire nincs erő. A vizsgázástól meg már a frász tör ki ráadásul az összes vizsgám szóbeli. És ha esetleg még a vizsgám se sikerülne még motivációm se lesz a következő vizsgámra. Ti hogy élitek túl a vizsgaidőszakot?2016. jún. 18. 21:10
11/12 anonim válasza:
Jaj en is kivagyok.
Egyszeruen nagyon meleg van, inkabb kint lennek ilyen idoben.
Raadasul az eheti csutortoki vizsgam attoltam jovo het csutortokre, de kb ez az egyetlen dolog amit nem szabad csinalni, hogy tologatom..szoval mar unom. Bar amugy szerda ota semmit sem tanultam, de ha odafigyelnek siman meglenne amugy.
Aztan lesz majd egy utolso 27-en is, attol is mar elore felek 😩😩🔫🔫
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!