Más is tiszta depis lesz vizsgaidőszakban?
Nekünk már a hetedik szorgalmi héttől kezdve minden héten volt 1-2 számonkérés valamiből még pluszba, szóval én már kb márciu-április óta minden héten valamire készültem.
Hmm, emlékszem még valamikor márciusban bele akartam kezdeni a Witcher 3-ba, de azt mondtam "áh, majd ha nem kell készülni akkor belekezdek, nem akarom hogy beleszopódjak" és még azóta se tudtam elkezdeni mert minden héten kellett valamit készülni.
Nekünk már a hetedik szorgalmi héttől kezdve minden héten volt 1-2 számonkérés valamiből még pluszba, szóval én már kb március-április óta minden héten valamire készültem.
Hmm, emlékszem még valamikor márciusban bele akartam kezdeni a Witcher 3-ba, de azt mondtam "áh, majd ha nem kell készülni akkor belekezdek, nem akarom hogy beleszopódjak" és még azóta se tudtam elkezdeni mert minden héten kellett valamit készülni.
Nem depis vagyok, hanem full ideg...
Annyira elegem van, hogy hétvégén nincs nyitva a könyvtár, túl meleg van a tanuláshoz.
Egyáltalán nem köt le az anyag már, pedig nagyon érdekes, de mivel vizsgázni kell belőle hányingert kapok tőle.
Rosszul vannak kiírva a vizsgaidőpontok, teljes káoszban tudtam csak megszervezni a vizsgáimat, a lehető legrosszabb időpontokra rakták őket. UV héten meg már úgysem tudok magamból egy erős egyesnél vagy gyenge kettesnél többet kipréselni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!