Cigizés vizsgaidőszakban?
Én rengeteget eszem (bár vizsgaidőszakban sem szoktam). Először észre sem vettem. De most ez a legkisebb problémám. Majd ha vége a vizsgáknak, a nyáron lesz időm összeszedni magam.
Olyat azért nem kellene csinálni, ami visszavetheti a teljesítményed.
Én próbálom a napirendemet nem felborítani, értelmes időben kelek-fekszem, néha kicsit pihenek is, stb. Mindemellett amióta egyetemre járok - tavaly szeptember óta - híztam kb 5 kilót, és még annyit sem mozgok mint előtte.. Rengeteg egyetemi dolog mellett rohadtul könnyű meggyőzni magad, h nincs erre energiád/időd, akármid, és tudom, hogy ez csak kifogás, de nagyon is hajlamos az ember elkényelmesedni.
Az meg, hogy a vizsgaidőszak mennyire felborítja az ember életét, szerintem leginkább a brutális stressz eredménye, mintsem azé, hogy "sokat kell tanulni" (nyilván ezek nem függetlenek, de úgy értem, hogy nem azért borulnak fel a dolgok, mert "nincs időd"). Persze, sokat kell tanulni, de emellett nem kell bejárni, ami azért elég sok plussz időt ad a tanulásra. Egyébként napi 1-1 órát simán rá lehet szánni arra, h sportolj, még vizsgaidőszakban is. Az az egy óra elmegy más, sokkal értelmetlenebb dolgokra is.
Mindenesetre kitartás! :d
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!