Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Így még abszolválhatok?

Így még abszolválhatok?

Figyelt kérdés
Hétfőn tudnék elmenni az abszolutóriumért, de a TO visszajelzett, hogy hiányzik egy tárgy. Én azt két évvel ezelőtt megcsináltam (UV-val, elsőre nem sikerült), de most, hogy a TO miatt ránéztem a tárgyra, kiderült, hogy az UV eredménye nem került be a Neptunba, meg nem jelentnek mutat a rendszer. A prof nem rosszindulatú típus, valszeg kiment a fejéből a dolog (ebben szerepet játszik az is, hogy felajánlotta, hogy nem UV-napon javíthattam - így keveredhetett el a jegy). Természetesnek vettem, hogy megvan a tárgy, nem ellenőriztem a Neptunt, és a félév végén nem jeleztem emiatt a titkárságnak. Most írtam a profnak, de általában 1-2 napon belül reagál csak, és nem tudom, hogy utólag be lehet-e írni azt a jegyet, amiért én anno lefeleltem. Ill. ha nem, akkor van olyan opció, hogy vizsgaidőszakban vegyen fel valaki egy tárgyat (köt. jelenlét nem volt, emiatt nem esnék ki), és egyből levizsgázzon belőle, majd aznap abszolváljon? Előre köszönök minden választ.

2016. jún. 9. 20:11
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Majd írd meg, mi lett
2016. jún. 10. 12:11
 12/13 anonim ***** válasza:

Vizsgáról nem szoktak vezetni valami külön papírt, hogy

kik voltak ott, milyen jegyet kaptak? Amit aztán leadnak TO-n?

2016. jún. 10. 12:13
 13/13 A kérdező kommentje:
Volt egy kis hajcihő, de meglett! Úgy tudtam, hogy nem lehet utólag (a vizsgaidőszaktól számítva x nap után) változtatni rajta, de kiderült, hogy dékáni engedéllyel igen. Azóta megvan az államvizsga is :D
2016. jún. 18. 00:49
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!