Szerintetek melyik a nagyobb teljesítmény: 95%-os angol középszintű érettségi vagy egy 87%-os angol emelt szintű érettségi?
nyilván az emelt..szerintem ez egyértelmű.
nekem középszinten lett majdnem 100%. nem tartom magam olyan jó angolosnak, a középfokú nyelvvizsga is karcosan lett meg. mármint nem sokkal volt több,mint 60%.
egyszóval nem nagy teljesítmény a középszintű érettségit megírni 95%-ra.
emelt szinten 87%-ra már valami.
és ha továbbtanulsz és ezt viszed tovább,akkor ugye még 50 pontot is kapsz az emelt szint miatt.. úgyhogy egyértelmű,hogy kedvezőbb ezt választani.
3. vagyok, nem beszélek férre. Ha emelt akkor 80-nál lejebb ne ad, mert mérlegelni kell, hogy az időráfordítás és a ponthozatal milyen arányban áll egymással.
Egyértelműen a középszintre kevesebbet kell tanulni, mint emeltre. S ha már tanulsz akkor annak legyen értelme. S ne csak 1-6 pontokat nyerj
Ebben az esetben az emelt jobban megéri. Feltéve ha tuti az a 87%. Azalatt nem éri meg. Ugye 45%felett jár plusz 50pont. Attól is függ hogy kéri-e az adott tárgyból az emeltet.
Na meg azt is vedd figyelemebe hogy az utána kapott 50pont többletpontnak számít. (Tehát ha úgy számolják a pontjaidat hogy a kiemelt tárgyakat szorozzák fel akkor csak az érettségi eredményedet szorozzák fel..+50) Max 100többletpontod lehet, szóval ha abból neked van sok (példa kedvvéért nyelvizsgák tanulmányi versenyek stb amiből van neked 70(?) akkor csak 30pontot vesznek belőle figyelembe)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!