Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Ti melyiket valasztanad?

Ti melyiket valasztanad?

Figyelt kérdés

Tudom magamrol,hogy én nagyon nehezen helyezkedek el bárhova is,amugy szorgalmas nő vagyok ,de nagyon rossz munkalyeim voltak,nagyon sokszor voltam közmunkán ahol lelkileg is nagyon bántott,mindennap sírva mentem haza,és fiatalnöként olyan emberekkel is voltam körülvéve mint aki büntetéseket vegezte.És ráadásul [img] [link]

nem csak ezek voltak.Éveken át jelentkeztem munkaügyis tanfolyamokra de sosem vettek fel,most hogy más lett a polgarmesterunk szolt az érdekembe hogy vegyenek fel,de én magamtol szeretek,nem szeretem senkivel hogy kivételeznek,de most két hete dolgozom a jellenlegi munkahelyemen amúgy,és két hét múlva kezdődik a tanfolyam is,amire állítólag nem protekcióval kerültem be,ez a munkahely is nehéz is,de nagyon szeretem is,mert hozzám közel áll ,mert természetes krémeket forgalmazunk.De azt is tudom hogy ha elvégzem ezt a munkaügyis tanfolyamot,akkor sem hiszem hogy ellehet helyezkedni ,főleg bio boltba,mert ugye a biobolzokba is főleg nálunk maszekok vannnak,és jobban a család tagokat,rokonokat veszik fe,én is nyitnék egyet,de ahhoz is tőke kell.Dilemába vagyok nagyon,szeretnék végre magam dönteni,hogy mit tegyek,mert már unom,hogy máso döntenek itélkeznek is felletem mint p anya,Ti,hogy döntenétek?

2016. jún. 8. 15:19
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!