Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Melyiket választanád? BŐV...

Melyiket választanád? BŐV lent. (felvételi)

Figyelt kérdés
IGAZSÁGÜGYI IGAZGATÁSI, SZOCIOLÓGIA, EMBERI ERŐFORRÁSOK, ANDRAGÓGIA, GAZDASÁGI ÉS VIDÉKFEJLESZTÉSI AGRÁRMÉRNÖKI;
2014. jún. 6. 17:23
 1/7 A kérdező kommentje:
*bocsi a nagybetűkért!
2014. jún. 6. 17:24
 2/7 anonim ***** válasza:
Engem a szociológia érdekelne legjobban, de nem ismerlek, így nem tudom neked melyik lenne a legjobb. Nézz utána, melyikkel mit lehet csinálni, mik a felvételitárgyak, mit mondanak róla, akik oda járnak, melyik egyetem tetszik....
2014. jún. 6. 17:31
 3/7 anonim ***** válasza:

Nekem az igazságügyi igazgatási tetszik a legjobban :) Milyen király lehet börtönigazgatónak lenni! *.*

21/L

2014. jún. 6. 19:34
 4/7 anonim ***** válasza:

én egyiket se, mert nem ilyen beállítottságú vagyok és már választottam mást

de ne is más véleménye alapján dönts, mert ez annál fontosabb

2014. jún. 6. 19:46
 5/7 A kérdező kommentje:

Melyik az a 3, amit SOSE választanátok?

Köszi a választ, az eddigieknek! (y)

2014. jún. 6. 20:07
 6/7 anonim ***** válasza:
Az andragógiát semmiképp! Két ismerősöm végzett ott, rendesen tanultak, okosak, szorgalmasak, és egyikse tud mit kezdeni a diplomájával, már közben mondták, hogy semmi értelme az egésznek.
2014. jún. 6. 20:18
 7/7 anonim ***** válasza:
Avval én is egyetértek, hogy az andragógia szak tök fölösleges. A szociológia sem vmi hasznos. :S Én az igazságügyi igazgatásit, illetve az emberi erőforrásokat választanám.
2014. jún. 6. 22:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!