Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Nem tanultam egy árva szót se...

Nem tanultam egy árva szót se emelt bioszra, ötlet hogy mit csináljak? Ha most állok neki még is mit nézzek át?

Figyelt kérdés

Holnap lesz a szóbelim hehe, egy éjszakám van.

De valahogy nem hat meg a dolog pedig ezen múlik minden és egyszrűen nem tudom rávenni magam.

2016. jún. 5. 21:41
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
na én pont az idegrendszert és a genetikát már nem vágtam be tegnap éjszaka (pedig én is kb akkor álltam neki xd)és pont azokhoz kapcsolódót húztam :(
2016. jún. 6. 15:17
 12/16 anonim ***** válasza:
Na mit húztál? :D Hogy ment?
2016. jún. 6. 17:32
 13/16 A kérdező kommentje:

Hát gyerekek Isten az egyik kezemet fogta.

Ökológia társas csoporttársulások, kentem vágtam az egészet.

B tétel Fotoszintézis...

Szégyen vagy nem szégyen alig tudtam valamit harapófogóval húzták ki a válaszokat. De így is összekapartak nekem 9 pontot erre.

Nagyon aranyosak voltak végig röhögtük és poénkodtuk az egészet mármint a vizsgabizottsággal.

Nekem 20 pont volt a cél, majd meglátjuk!

Köszönöm a drukkolást! :)))

2016. jún. 6. 18:20
 14/16 AlinaHella ***** válasza:
Azt megkérdezhetem, hogy honnan tudtad meg a pontszámodat ?
2016. jún. 6. 19:09
 15/16 A kérdező kommentje:
Néztem, hogy mit írtak
2016. jún. 7. 07:35
 16/16 anonim ***** válasza:
valami lelkitárs vagy,én is hétfőn szóbeliztem,összvissz 2 napot tanultam rá..:D mondjuk írásbelire kb mindent,de így is kihúztam azt amit nem tudok(DNS örökítő tulajdonságai),de velem is nagyon rendesek voltak.Respect:D
2016. jún. 7. 18:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!