Ötlet rajzpályázathoz?
Figyelt kérdés
Lesz egy rajzpályázat a sulinkban és rajz tagozatos vagyok ezért a tanárom számít rám.A témája utak,tájak,emberek de nekem semmi normális ötletem nincs.Esetleg ha tudtok írnátok ötleteket? Előre is köszönöm.2016. márc. 15. 14:25
2/5 A kérdező kommentje:
Én értem de úgy gondoltam hogy valami ötlet amit továbbgondolok vagy átalakítok.
2016. márc. 15. 14:29
3/5 Firedoom válasza:
Utak, tájak, emberek es egyben vagy választható jelleggel?
4/5 A kérdező kommentje:
Lehet külön is és egyben is.
2016. márc. 15. 15:24
5/5 Firedoom válasza:
Mind a ketto csak érintőlegesen kapcsolódik a témákhoz:
1, egy sziluett van a középpontban aki a falon levo maszkok között keresgel es nem tudja Melyiket vegye fel. Itt fontos: A sziluettrol semmi ne látszódjon, ne lehessen latni az ember egy vonását se.
2, sakktábla, de a két király nincs a pályán. Mind a ketto a tobbi babi mögött, 1-1 szögesdrót vagy homokzsak védelmében áll. A közelebbi király árnyéka: A tetején levo kereszt helyett az árnyékok egy WAR felirat latszik. Itt elkepzelesem szerint az egesz rajz fekete feher árnyékolás nélkül. Ergo: Csak melyfekete es teljes feher.
Szerintem mind a 2 eleg designeos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!