Nem tudom megtanulni a mocskos nyelvtan tételeket. Mit csináljak?
Figyelt kérdés
Ilyen idiótaságok vannak benne hogy :
Jel: Érzékszerveinkkel tapasztalható látható hallható tapintható jelenség amely önmagánál mindig többet jelent önmagán túli valóságra utal.
Mi ez a jel? Egy szellem,démon vagy mi az isten???
Komolyan miért nem lehet egyszerűbben normális összefüggő szavakat használni? Nekem ez nem megy a fejembe,én úgy tudok tanulni ha értem amit tanulok. De ezt csak magolom... Most mit csináljak dolgozzam ki magamnak újra??
2016. máj. 28. 14:29
11/12 anonim válasza:
Ha ennyire biztos vagy benne hogy maxos 5 lesz meg minden akkor minek rinyálsz itt, hogy nem tudod megtanulni és mit csinálj? Leírtad hogyan osztottad be meg minden akkor mi most a probléma? Csak nyavalyogni akartál egyet, hogy milyen nehéz a nyelvtan szóbeli vagy mi? Van kb. 20 darab és pont ezek a legrövidebbek, fél-egy oldalas kis tételek, mivel az irodalmat szokták úgyis inkább visszakérni a magyar érettségin, a nyelvtant kb. 3-4 perc alatt le lehet tudni.
12/12 A kérdező kommentje:
És te minek írsz ide ha csak kiosztani tudsz?
Azt írok, és azért amit és amiért csak akarok.
Ha azért írtam ezt a kérdést mert épp ehhez volt kedvem, neked ahhoz sem lenne közöd :)
Sziia :)!
2016. máj. 28. 16:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!