Nem tudom megtanulni a mocskos nyelvtan tételeket. Mit csináljak?
Ilyen idiótaságok vannak benne hogy :
Jel: Érzékszerveinkkel tapasztalható látható hallható tapintható jelenség amely önmagánál mindig többet jelent önmagán túli valóságra utal.
Mi ez a jel? Egy szellem,démon vagy mi az isten???
Komolyan miért nem lehet egyszerűbben normális összefüggő szavakat használni? Nekem ez nem megy a fejembe,én úgy tudok tanulni ha értem amit tanulok. De ezt csak magolom... Most mit csináljak dolgozzam ki magamnak újra??
A kulcsszavakra koncentrálj!
Pl. jel az, ami túlmutat önmagán - kész.
Ja, és azért ne a tételt hibáztasd, mert csak most jutottál el idáig. Most már csak ismételni kellene, nem a tananyagon háborogni - azon változtatni úgysem tudsz, csak feleslegesen pazarlod az energiádat.
mivan??:D
Na ne idegesits :D
Még van két hetem érettségiig. 1.
2 meg 1,5 rohadt hétig magyaroztam minden áldott szaros napon szóval nekem ne mondja senki hogy nem tanultam!!
Ilyet b**szki......
Igen, van akinek jó a memóriája, amit évekig tanult azt tudja.
Van, aki meg nem. Na, aki így áll mint a kérdező, nem 1,5 hete kellett volna kezdeni...
Egyébként valóban, egyszerűsítsd le amennyire tudod, inkább törekedj a fontosabb dolgokra, minden úgysem fog menni már.
hidd el hogy fog menni!! ;)
Rohadtul megfogom csinálni a maxos szóbelit és ötös lesz a magyar érettségim!!
Én mindent megteszek ezért!
Amúgy meg bevan osztva minden napra a tétel.
Minden nap négy tétel és úgy végzek hogy még lesz 2 napom az ismétlésre.
Ugyhogy nem tudom mit hepciáskodtok meg magyaráztok hogy nem elég..
Miért ne lenne elég??!
Annyira felidegesit az ilyen mikor valaki ledegradál vagy lenézi a másikat hogy úgysem tudja megtanulni.
Ismertek?
Tudjátok a tanulási technikám?
Tudjátok a képességeim?
Nem!
Elmondom nektek hogy 5 hónapon keresztül készültem az írásbelikre. Ki sem mozdultam
Erdmény
Magyar 100/70
Angol 117/95
Töri : 90/65
Ami nem a legfényesebb de szóbelivel fel fogom hozni!!!
Nagyon akarom..
ha nem számítana az érettségi eredménye akkor én is ezt csinálnám.. mert egy kettest nem igaz hogy nem lehet teljesíteni.
Megtanulnám mindennek a felét aztán kész.
Viszont nekem borzasztó nehéz egy maxos magyar szóbelit megcsinálni. Ezért tanultam ilyen sokáig az irodalmat...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!