Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » 15 éves vagyok, van egy...

15 éves vagyok, van egy barátom aki kint dolgozik külföldön és azt szeretné, hogy kimennek hozzá lakni ott akarom hagyni a sulit. De tanköteles vagyok és anya sem repdes az örömtől mit tegyek?! Tovább lent

Figyelt kérdés
Hozzá tenném hogy őszinte és igaz szerelem van köztünk amilyen még soha nem volt nem éreztem még ígyvele szeretném leélni az életem és ott akarom hagyni az iskolát a kérdésem pedig az ,hogy 16 éves kor alatt mit tudok tenni azért ,hogy. Ne otthagyhassam az iskolát?

2016. máj. 27. 21:34
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Anya ha beleegyezni nem hívná a rendőröket ám még 2 hónapja ismerjük egymást ameddig otthon volt laktunk együtt 1 hetetis
2016. máj. 27. 21:59
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Ja, 2 hónapja ismeritek egymást. Igazi nagy szerelem akkor. Pont olyan, mint 50 év házasság. Anyud helyében elküldeném a csávót a fenébe. Kis pedo.
2016. máj. 27. 22:12
 13/18 anonim ***** válasza:
100%

Úgy látom, te most épp a "rózsaszín köd" fázisában vagy, ezért felesleges ész érveket említeni, mert jelenleg úgyis lepattannának rólad.

A lényeg: amíg be nem töltöd a 16-ot, nem tehetsz semmit!

2016. máj. 27. 22:30
 14/18 anonim ***** válasza:
100%

Trollkodsz ugye? :D

Nyilván 15 évesen megengedték hogy 1 hétre a barátoddal lakj, akit 2 hónapja ismersz és közben külföldön volt egy ideig. Ahham...

2016. máj. 28. 00:31
 15/18 anonim ***** válasza:

15 éves vagy, a "barátod" meg 24?

El tudom képzelni, milyen "munkát" tudna neked szerezni külföldön ennyi idős korban...

Ébresztő!

2016. máj. 28. 08:19
 16/18 anonim ***** válasza:
100%

Hát, fogalmam sincs milyen szüleid vannak, én ebbe nem egyeznék bele. 0 élettapasztalatod van, a barátod meg egy igazi barom.

A nagy szerelmed látom nemnagyon hatja meg, hogy itthon már a kukások is kijártak valamilyen középiskolát vagy szakiskolát, és nem 8 általánossal akarják megváltani a világot. Tud neked munkát? Azt elfelejtette közölni, hogy 15 évesen még nem dolgozhatsz ott normális helyen? Mert nagy csodákat ne várj, valószínűleg feketén fogsz robotolni valahol.

Abba még véletlenül se próbálsz belegondolni, hogy egy kapcsolat változat, 2 év múlva meg teljesen máshogy tekintetek egymásra. A barátodból ha ekkora segg, simán kinézem, hogy faképnél hagy majd, te meg kulloghatsz haza miközben a volt osztálytársaid szakmát tanulnak meg egyetemre járnak.

Remélem a szüleid nem akkora hülyék, hogy belemennek ebbe az egészbe.

2016. máj. 28. 08:54
 17/18 anonim ***** válasza:
100%
Nem hogy 16, de 18 éves korodig a szülő beleegyezése (meg talán még a gyámügy engedélye is) kell a lakhelyváltoztatáshoz. A "barátod" meg, ha tényleg jót akarna neked, nem arra buzdítana, hogy 0 végezettséggel hagyd ott a sulit, hanem épp ellenkezőleg, arra, hogy legalább egy szakmát szerezz (de inkább érettségizz), valamint tanulj nyelveket! (Pl. tudsz jól németül? Ha nem, gyorsan kezdj neki, hogy ha később is ki akarsz menni, akkor jobb esélyed legyen rendes munkát vállalni.)
2016. máj. 28. 09:03
 18/18 anonim ***** válasza:
100%
Nem hogy nem dolgozhatsz odakint, de szinte ki sem mehetsz egyedul kulfoldre mert kisgyerek vagy meg. Ha nem lennel az akkor tudnad hogy mekkora baromsag amit csinalni akarsz.
2016. máj. 28. 17:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!