15 éves vagyok, van egy barátom aki kint dolgozik külföldön és azt szeretné, hogy kimennek hozzá lakni ott akarom hagyni a sulit. De tanköteles vagyok és anya sem repdes az örömtől mit tegyek?! Tovább lent
Úgy látom, te most épp a "rózsaszín köd" fázisában vagy, ezért felesleges ész érveket említeni, mert jelenleg úgyis lepattannának rólad.
A lényeg: amíg be nem töltöd a 16-ot, nem tehetsz semmit!
Trollkodsz ugye? :D
Nyilván 15 évesen megengedték hogy 1 hétre a barátoddal lakj, akit 2 hónapja ismersz és közben külföldön volt egy ideig. Ahham...
15 éves vagy, a "barátod" meg 24?
El tudom képzelni, milyen "munkát" tudna neked szerezni külföldön ennyi idős korban...
Ébresztő!
Hát, fogalmam sincs milyen szüleid vannak, én ebbe nem egyeznék bele. 0 élettapasztalatod van, a barátod meg egy igazi barom.
A nagy szerelmed látom nemnagyon hatja meg, hogy itthon már a kukások is kijártak valamilyen középiskolát vagy szakiskolát, és nem 8 általánossal akarják megváltani a világot. Tud neked munkát? Azt elfelejtette közölni, hogy 15 évesen még nem dolgozhatsz ott normális helyen? Mert nagy csodákat ne várj, valószínűleg feketén fogsz robotolni valahol.
Abba még véletlenül se próbálsz belegondolni, hogy egy kapcsolat változat, 2 év múlva meg teljesen máshogy tekintetek egymásra. A barátodból ha ekkora segg, simán kinézem, hogy faképnél hagy majd, te meg kulloghatsz haza miközben a volt osztálytársaid szakmát tanulnak meg egyetemre járnak.
Remélem a szüleid nem akkora hülyék, hogy belemennek ebbe az egészbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!