Milyen puskázási módszereket használtok?
Okosórába beleraktam némi információt.
A telefonomra letöltöttem egy számológépet ami teljesen úgy nézett, ki mint az igazi számológép. Beraktam egy számológép tokba. Igyekeztem úgy nyomogatni, mintha igazi lenne és simán tudtam netezni vele. :)
A következőt kell csinálni, ez egy bevált módszer:
1. Telefonokat kirakni a tanári asztalra szépen sorba, óra elején.
2. Füzeteket, tankönyveket szintén.
3. Padokat kiűríteni, üres legyen mind.
4. Táskákat, zacskókat kirakni a fal mellé.
5. Csak üres papír és íróeszköz lehet elől, esetleg radír.
6. Számológépet mi nem használhattunk ált. iskolába.
7. Ültetési rend alkalmazása: Minden tanuló 3 oszloppal odébb ül. Ezen kívűl az eredetileg páros oszlopszámúak 2-vel hátrébb, a páratlanok pedig 4-el is hátrébb ülnek. (padvégi túlcsorduláskor az átellenes oldalon folytatódik).
Ez az ültetési rend lehetővé teszi hogy mindenki más helyre kerüljön, és más padtárs mellé.ú
Ha ezt a 7 pontot végigcsinálod, garantálom, hogy senki nem tud majd puskázni. Igaz, ez kb. 5 percbe szokott beletellni, de megéri.
Dolgozat előtt rákeresek a kérdésre, és a sok megfogalmazás közül azt választom ki, amelyikre a legtöbb baromságot dobja a google. Lehet puskázni.
Számolós feladatoknál meg mindenki egyénileg kap egy paramétert a feladathoz, aztán lehet küzdeni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!