Tisztelt KRÓNIKUS arcüreggyulladásban szenvedők! Milyen módszereket/gyógyszereket használtok az arcüreg tisztítására, hogy a váladék leinduljon?
melegítés (forró/ meleg só) infralámpa
nekem gőzölés szokott
plusz viccesde az orrszi porszi is
nekem most influenza után beinduét de durva dolgok is jönnek, pedig nem inhalláltam..tényleg olyan, mintha bezsáradt váladék jönne onnan, nagyon sűrű, darabos, néha dugó szerű(sejtes, és véres )
Én is ebben szenvedek,sajnos minden évben előjön 18 éves korom óta akkor szúrták fel elöször az arcüregem.
infralámpázás,antibiotkium,orrspray,kamillával gőzölés, ,bioparox ezek hatásosak nekem .
Köszönöm a válaszokat :)
Nálam az a probláma, hogy tele van rakódva, viszont semmilyen módon nem távozik a váladék, sőt még az orrcseppet is elnyeli az arcüregem (ha lehet ilyet mondani :D ), s ti akkor inhaláltok, meg használjátok az infralámpát mikor akkut időszakban vagytok??? Biztos , hogy jót tesz az??!!
A 2. válaszolónak ajánlanám a Gelomyrtol forte nevű kapszulát, ami oldja a váladékot, én is használom már kb 1,5 éve, bár én attól tartok, hogy már immunis vagyok rá :)
Szia!
Nekem is ez van sajnos....
Én (ahogy ennek utánaolvastam), saját magamnak
oldom meg ezt a problémát, mert ez tényleg nagyon összetett.
A lényeg, hogy a járatokat szabaddá tedd. Az orrcseppet sosem ajánlanám, mert nagyon szárít.... Egyáltalán nem viszi előre a gyógyulást. Nekem (mint kiderítettem, )
az orrsövényferdülésem is rásegít, emiatt is kialakulhat ilyen. De számomra kettős oka volt, főképp a fogaim gyulladása. Hát most ezen az úton járok előre.
Mostmár sokkal kevesebbszer gyullad be az arcüregem, mert eltávolítottak 2 rossz fogat. (még van...és , amíg van, addig nem lesz teljesen jó) .
Az orrsövényferdülést pedig műtéttel (rutinműtét...)lehet kezelni, ami ezesetben nagyon fontos!! (ez még nem történt meg, de hamarosan mindenképp)
Így minden olyan lehetőséget kiszűrünk, ami miatt bent marad a váladék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!