Meg lehet tanulni énekelni?
Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy nagyon szeretek énekelni, de szerintem nincs túl jó hangom. Lehet ezt valahogy tanulni,képezni vagy csak olyan tudja tovább képezni akinek alapból jó hangja van?2010. ápr. 10. 15:01
1/3 anonim válasza:
Lehet képezni, persze. Én járok magántanárhoz már 3 éve. Most ezt nem tudom neked megmondani, hogy neked milyen adottságaid vannak, de biztosra veszem, hogy képezheted te is. Zeneiskolába menj el énektanárhoz. Mielött felveszi a diákokat, mindig van egy kis meghallgatás. Majd ha jársz hozzá rendesen, akkor pár alkalom után meg szokták mondani, hogy van ennek értelme vagy nincs. De nem kell feltétlenül csodálatos hang ehhez. Nemhiába vannak az énektanárok. :)
17/F
2/3 anonim válasza:
Persze, hogy meglehet tanulni! Csak nem biztos, hogy neked van olyan hangszíned, ami pl. erőteljes. De ezt persze már nem lehet tanulni. Olyan a hangszíned amilyen, ezen úgyse tudsz változtatni. Én sajnos utálom a hangszínem, de ez van.:( De attól még lehet szép hangod:)
3/3 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
2010. ápr. 10. 15:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!