Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Ti megengednétek, hogy a...

Ti megengednétek, hogy a gyereketek fogadjon egy cserediákot 1 évre?

Figyelt kérdés
AFS-en keresztül, 15 éves vagyok, és még csak a bátyámmal beszéltem róla, de szerinte nem túl jó ötlet (legalábbis az arcáról ezt lehetett leolvasni). Ti megengednétek?
2016. máj. 23. 15:48
 1/5 A kérdező kommentje:
Szerintem kitűnő lehetőség nyelvtanulás céljából és hogy más kultúrákat is megismerhessek. Viszont ha én is kiutazok akkor halasztanom kell egy évet.
2016. máj. 23. 15:50
 2/5 anonim ***** válasza:
Szerintem abszolút jó ötlet! Sajnos én csak rövidebb ideig vettem részt ilyen cserediákos programban (1 hónap), de nagyon hasznos volt! Egyik barátom viszont volt 1 évesen, és neki is csak pozitív tapasztalatai vannak. Mind nyelvtanulás, mind kapcsolatépítés szempontjából ajánlom! Hajrá! :)
2016. máj. 23. 16:23
 3/5 anonim ***** válasza:

Teljesen kizárt, hogy belemennék!

1 év nagyon sok ahhoz, hogy egy idegent kelljen a saját házamban kerülgetni, aki esetleg nem is szimpatikus, és akivel ennek ellenére kedvesnek kell lenni és segíteni kell mindenben.

Pár hétre bemennék, mert alapvetően én is hasznosnak találom, de egy év, az nagyon sok!

2016. máj. 23. 16:31
 4/5 anonim ***** válasza:

3-as vagyok: én is voltam régen cserediák, de csak 2*1 hétre. Nekem sajnos a párom nem is volt különösebben szimpatikus, de valóban hasznos volt.

Más alkalommal úgy laktam külföldi családnál, hogy fizettem a szállásért, és kint jártam nyelviskolába 3 hétig, az nagyon jól sült el, ott a család is és a nyelviskola is remek volt:)

2016. máj. 23. 16:34
 5/5 anonim ***** válasza:
Anyaként örülnék a lehetőségnek,támogatnám, de nekem is sok az egy év. Valahol 3 hónapnál lenne nálam a határ.
2016. máj. 23. 16:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!