Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulás külföldön » Ezekkel a feltételekkel...

Ezekkel a feltételekkel fogadhatok cserediákot?

Figyelt kérdés
16 éves lány vagyok, Tolna megyében egy kis faluban élünk, közel van Szekszárd és Pécs sincs olyan messze kb. 3/4 óra kocsival. Németül és franciául beszélek, meg egy kicsit angolul is, bár azt inkább csak megértem válaszolni már nem biztos hogy tudnék is. Van két öcsém. Ezekkel a feltételekkel fogadhatnék cserediákot? Akarna valaki egy kis faluba menni? Én például nem biztos hogy örülnék neki ha egy kis porfészekben kellene élnem amíg cserediák vagyok.

2016. febr. 27. 13:56
 1/2 anonim ***** válasza:
Cserediákok az idő legnagyobb részében különböző programokon vesznek részt, nem otthon kuksolnak a lakásotokban. Hidd el, teljesen mindegy lesz az illetőnek, nyugodtan jelezd, hogy fogadnál cserediákot, ne szégyelld hol laksz - az írásodból legalábbis az derül ki.
2016. febr. 27. 13:58
 2/2 anonim ***** válasza:
Én az YFU-ról tudok neked konkrétumokat mesélni. Ott a cserediákok ugye megjelölnek egy adott országot, ahová menni szeretnének, de várost nem választhatnak. Pl. megjelöli valaki Magyarországot, akkor az YFU dolgozói elkezdenek családokat toborozni, és tök mindegy, hogy hol élsz, fognak oda küldeni diákot.
2016. febr. 27. 15:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!