Ti megengednétek, hogy a lányotok 8. után külföldön tanuljon tovább? Pontosabban Amerikában?
Egy 14 éves kiskorú gyereket Mo.-ról Amerikába küldeni? Vannak kint rokonok legalább? Miért pont Amerika és miért kell mindenképpen ott járnia középiskolába?
Szerintem kellene egy két háttérinfó, ami árnyalhatná a képet :)
Jövőre lesz 8.-os. (15 éves lesz mire befejezi,év vesztes) Nagyon ki akar menni,mert mindenféle képen,ott akar élni.Nincsenek kint rokonok.Nagyon megbízható,szóval nem ezzel van a baj...
Apja megengedné,én viszont nem tudom.
Hát ez így elég merész, több ezer km-re elküldeni egy 15 éves gyereket az ismeretlenbe... :) És hol lakna, ki képviselné az érdekeit, mert még mindig kiskorúnak számítana, hogy intézne hivatalos ügyeket ha erre lenne szükség?
Miért szeretne ott tanulni? Valami speciális vagy elit iskolát nézett ki a lány, vagy valami olyat szeretne tanulni, amit itthon nem lehet? Vagy csak úgy gondolja, hogy mennyire menő lehet Amerikában élni?
Én ilyen feltételekkel nem engedném el a gyerekemet, és apukán kissé meg is lepődtem, hogy szerinte mehet a lánya "világgá"...
Én inkább azt mondanám neki, hogy a középiskolát itthon fogja járni, teperjen ezerrel, aztán megpróbálkozhat bejutni egy amerikai egyetemre.
Nyelv tudás megvan?
Anyagi körülmények megvannak?
Ki vigyázna rá?
Maximum középiskola után ajánlatos ez...
Ezt a gyerek tette fel ezt a kerdest es nem az anyuka!
Kiskorut be sem engedik az orszagba, hacsak nincs igazolas arrol, hogy rokon/barat a repteren var ra es akkor is csak ESTAval utazhat es 90 napig maradhat. Mivel kiskoru, ezert az USAban iskolakotelesnek szamit, de ha nincs itt senki aki beirassa az iskolaba, akkor nem is ertem hogy a pitschaba jut ilyesmi valakinek eszebe.....
Ez akkor fake kerdes, hogy beszaras....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!