Matek érettségin mennyi részpontot kaphatok?
A hivatalos megoldókulcsot nézted? Ott ugye van olyan feladat aminek több megoldás menete is van. Az alapján nézd és ott elég jól leírja hogy milyen részpontok adhatóak.
Pl.: A trapézosnál a háromszögek arányánál ha már csak az egyik h.szög területét jól számoltad de a másikét nem és így nem jó az aránypár 1 pont akkor is adható.
De ez csak egy hasra ütött példa.
De a másik ami tapasztalatom szerint, nálunk mindenki de még a matek szakos igazgató is benézte a Péter melyik melót válassza feladat. Mindenki kivétel nélkül azt számolta hogy melyik esetben mennyi a fizetése az utolsó hónapba, tehát egy sima sorozatot. Nem pedig hogy összesen menyit keres, tehát nem sorozat összeget. De akárhogy számoltál a II. ajánlattal járt jobban és ezért a mondatért viszont jár 1 pont.
Én is 5-ösre hajtottam, az osztály legjobb matekosaként. Az előzőeket mind megcsináltam 80-90%-ra és az a bosszantó hogy nem is úgy álltam hozzá hogy hu a matek nekem megy nem foglalkozok vele hanem készültem, gyakoroltam. Erre olyan 40-45%-os lesz. :/ Életem legnagyobb csalódása.
Nagyon sajnálom... :( Látom, akkor te se jártál jobban...
Igen, néztem a hivatalost, és az alapján nem fogok pontot kapni a megoldásaimra, mert nem jók, és nem is jól számoltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!