Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Érettségin lehet használni...

Érettségin lehet használni füldugót?

Figyelt kérdés
2016. máj. 4. 14:51
 1/5 anonim ***** válasza:
39%
Szerintem nem lehet, de egyébként síri csönd szokott lenni, mindenki csendben dolgozik... Ha téged a lapok fordítása, a papírra való írás hangja is zavar a koncentrációban, ott komoly gondok vannak és pszichológushoz kéne menni!
2016. máj. 4. 14:53
 2/5 anonim ***** válasza:
Nem képzeled!
2016. máj. 4. 15:04
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

nem feltetlenul kene pszichologushoz mennie. nekem szineszteziaval es jo hallassal, vizualis gondolkodokent tud idonkent koncentracios problemat jelenteni a minimalis zaj is. ez nem lelki problema, es sztem a kerdezo sem szorul pszichologusra csak mert fuldogoval konnyebben dolgozna.

egyebkent erettseginel is erettsegie valogatja, hogy siri csend van-e, pl a sajat sulimban anno az osszes targynal siman volt hasonlo kommunikacio mint dogaknal, ami zajjal jar, es tegnap ujraemelten is pl. cipokopogas a folyoson, vehetek-e lapot, wc-re maszkalas, tusszentes-egeszsegedre, tanarcsere-koszonesek, mind hallhatoak voltak...

egyebkent ha jol tudom nincs konkretan meghatarozva, hogy fuldugot lehet-e hasznalni. es mivel nincs konkret szabalyozas kidolgozva, ezert nincs tiltva se. de sztem a tobbseg annyira leszarja, hogy meg csak fel sem merul, hogy valakinek van-e fuldugo a fuleben vagy sem.

2016. máj. 4. 15:19
 4/5 anonim ***** válasza:

Hűha, második, most elég nagy kő esett le a szívemről :D Azt hittem én vagyok hülye és pszichológusra lenne szükségem... Én az evés és köhögés zajait nem bírom elviselni és hasonló hangokat... de eddig fel sem merült bennem, hogy köze lehet hozzá a szinesztéziámnak. Nálad ez mennyire erős? Milyen szinesztéziád van/vannak?

Kérdező, szerintem előtte kérdezd meg, ha nem lehet, úgysem tudsz mit tenni. Holnap érettségizek én is, de nekem sem jutott ez eszembe, pedig szokott zavarni dolgozatírásnál, ha bárki beszél... azért remélhetőleg az érettségin nem fognak.

2016. máj. 4. 16:31
 5/5 anonim ***** válasza:
Dehogy -
2018. máj. 9. 15:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!