Ha az idei matek érettségin egy fél feladatot ceruzával írtam véletlenül (ennek megvolt az oka, inkább nem részletezem), és megnéztem a megoldásokat ez kb 4-5 pontot jelentene nekem, akkor elfogadják? És ha nem, akkor fellebezéssel?
Figyelt kérdés
2016. máj. 4. 12:52
1/22 anonim válasza:
Fölösleges. Nem fogják elfogadni. Csak szerkeszteni lehet ceruzával, minden mást tollal KELL írnod. Fellebbezni szerintem ilyen esetben nem is lehet, ami szabály, az szabály :)
2/22 A kérdező kommentje:
Most ez komoly? Milyen világot élünk. Vicc az egész.
2016. máj. 4. 12:55
3/22 anonim válasza:
Benne van az utasìtásoknál hogy tollat kell használni? Mert ha igen nem fogadhatják el, ha nem akkor nyilván jó a ceruza is. Mondjuk fellebbezni lehet sikerül.
4/22 anonim válasza:
nem vicc, ez a szabály, ha néhol át lehet hágni a szabályt akkor mindenhol át lehet hágni és akkor anarchia van. A toll meg azért kell mert abba nem lehet belejavítani, nem lehet kiradírozni stb. Amúgy mégis hogy történhetett, hogy ceruzával írtad? Nem tudok olyat elképzelni hogy indokolt lett volna és nem a te hibád.
5/22 anonim válasza:
Azért kell tollal írni, hogy ne lehessen egyszerűen meghamisítani utólag a megoldást. Szokj hozzá, aláírni sem írhatsz ceruzával.
6/22 A kérdező kommentje:
Úgy volt ez az egész hogy a h*lye felügyelő tanár nem hozott be elég piszkozat lapot, és pár embernek nem jutott, beleértve magamat is. Azt a részét ceruzával írtam a dolgozatlapra, mivel nem voltam biztos a megoldásban. És ugye a helyhiány. Piszkozat lapra akartam tollal, de sajnos akkor még nem volt. Mondom magamban, majd a végén kiradirozom. És sajnos a végén véletlen benthagytam ceruzásan. Utólag jutott eszembe. Ha lett volna piszkozat lap akkor arra tollal írtam volna, szóval ez az egész megzavart. Mekkora szégyen már h egy érettségit se lehet normális körülmények között megírni.... Amúgy a piszkozat lap kb az érettségi felénél érkezett meg, de akkor már késő volt.
2016. máj. 4. 13:03
7/22 A kérdező kommentje:
Egyszerűbb lett volna az elején mindenkinek adni egyet. Ennyire sajnálják a lapot, vagy mi?
2016. máj. 4. 13:04
8/22 A kérdező kommentje:
Valószínüleg ezen a 4-5 ponton fog múlni a felvételim is.
2016. máj. 4. 13:04
9/22 A kérdező kommentje:
Most jelentsem fel? vagy mi csináljak?
2016. máj. 4. 13:05
10/22 A kérdező kommentje:
*mit
2016. máj. 4. 13:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!