Ha az idei matek érettségin egy fél feladatot ceruzával írtam véletlenül (ennek megvolt az oka, inkább nem részletezem), és megnéztem a megoldásokat ez kb 4-5 pontot jelentene nekem, akkor elfogadják? És ha nem, akkor fellebezéssel?
Figyelt kérdés
2016. máj. 4. 12:52
11/22 anonim válasza:
És mikor átnézted akkor nem vetted észre, hogy azon az egy helyen ceruzával van írva? Ez részben a tanár hibája is, de végülis te nem írtad át. Szerintem fellebbezni nem lehet, mivel ilyen esetben van szabály.
Azért nem lehet ceruzával írni, mert azt is mondhatják, hogy a javító tanár írta oda.
12/22 anonim válasza:
Szólnod kellett volna neki már az elején, hogy nem jutott neked lap... Van szád... Hasonló esetben én ugyanezt tettem volna.
A lapokat nem tudom, hogy sajnálják-e vagy sem, de nálunk 20 emberre hoztak be kb 80darabot.
14/22 A kérdező kommentje:
szóltunk neki, de ő azt mondta hogy sajnálom de nem tudok adni, mert elfogyott. Ez a vicc az egészben....
2016. máj. 4. 13:20
15/22 A kérdező kommentje:
Aztán az érettségi felénél sétált be egy másik tanár a lapokkal. Nevetséges volt.
2016. máj. 4. 13:21
16/22 A kérdező kommentje:
Sajnos nem vettem észre, mert az utolsó feladatomra koncentráltam, amit befejeztem. Meg gyorsan átlapoztam a feladatlapot, és nem vettem észre. Csak utólag beugrott...
2016. máj. 4. 13:25
17/22 A kérdező kommentje:
És az a gáz hogy a tanár átlapozta a végén, de nem vette észre. Legalábbis nem szólt nekem.
2016. máj. 4. 13:26
18/22 anonim válasza:
Ahogy az egyik tanárom mondaná: "Hát ez most így sikerült....."
19/22 anonim válasza:
Addig lehet panaszt tenni az ilyenekre, amíg ott vagy, tart az érettségi. Minden zavaró tényező, amire panaszt tettek a diákok, fel lesz jegyezve, és nyilván a lehetőségekhez mérten utána is járnak a dolognak. Szerintem késő bánat, ott helyben kellett volna gondolkodnod, elvégre oké, hogy nem tudtál a ceruzával írt helyes válaszról, de azt tudtad, hogy mennyire zavart, hogy nincs lap.
20/22 anonim válasza:
Maximum arra alapozhatod a dolgot hogy nem biztosítottak elég lapot. De ezt egyrészt nem lehet bizonyítani, másrészt végül kaptál. Ha a javító tanárod nagyon rendes lehet elfogadja de nem szabályos és kockáztat vele ha megteszi. Ha emelt akkor ne is reméld. Másrészről végül is a te hibád a dolog, még ha ilyen mással is könnyen előfordulhatott volna. Az tényleg szégyen hogy nem volt annyi lap, de az élet nem mindig igazságos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!