Matek érettségi puskázás, lebukhatok ha túl jót irtam a képességeimhez képest?
Nem volt erősségem a matek 2-es körül voltam belőle, de okos telefonos segitséggel illetve testvérem épitész mérnökire jár elég jól sikerült. Ahogy néztem a megoldásokat igen jól, utólag lehet ebből bajom ?
(Egyébként irodalomból is tudtam ötleteket internetről szedni. )
Az egyik évben gyakorin egy érettségiző feltett egy kérdést a vizsga közben. Visszakeresték ip-cím alapján és megtették a szükséges lépéseket.
Lehet, hogy most buktattad le magad.
Ez tuti kamu, provokatív kérdés. Még ha valami "zs" kategóriás alja suliba is jársz, ahol nem veszik észre az ilyesmit, nyelvvizsgán tuti nem lehet puskázni. Alapból hogy puskázol ki egy nyelvhelyességi tesztet például. A szóbeliről nem is beszélve.
Ettől eltekintve egyetemen sajnos pont ez a helyzet áll fent, amit leírtál. Viszont akik végig puskáztak, nem tudják komplexen átlátni a szakukat, úgyis kicsúsznak az állásinterjún. Én is csak közepes tanuló voltam egyetemen, viszont mindezt önerőből vittem véghez. Sima ügy volt az állásinterjú, mert látták, hogy tájékozott vagyok, értek a szakmámhoz. Más szaktársam pedig négyes-ötös diplomával Angliában mosogat...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!