Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Matek érettségi puskázás,...

Matek érettségi puskázás, lebukhatok ha túl jót irtam a képességeimhez képest?

Figyelt kérdés

Nem volt erősségem a matek 2-es körül voltam belőle, de okos telefonos segitséggel illetve testvérem épitész mérnökire jár elég jól sikerült. Ahogy néztem a megoldásokat igen jól, utólag lehet ebből bajom ?

(Egyébként irodalomból is tudtam ötleteket internetről szedni. )

2016. máj. 3. 14:50
 1/10 aválaszolókirály ***** válasza:
100%
Nem, utólag már semmit nem tudnak tenni.
2016. máj. 3. 14:51
 2/10 A kérdező kommentje:
Köszi a választ, midnenki parázik, de simán lehet érettségin puskázni ,azt mondták nem lehet, meg következmények, nyelvizsgán irasbelin az egészet segitséggel csináltam meg. Testvéreim (2 van) midnekttő fél egyetemet végig puskázta, többet láttam őket puskát nyomtatni, mint tananyagot. Vicc az egész , megnyugodtam... Osztálytársaim modnták, hogy utólag is fegyelmit inditanak ,de csak irigykedtek.
2016. máj. 3. 14:58
 3/10 anonim ***** válasza:
87%

Az egyik évben gyakorin egy érettségiző feltett egy kérdést a vizsga közben. Visszakeresték ip-cím alapján és megtették a szükséges lépéseket.

Lehet, hogy most buktattad le magad.

2016. máj. 3. 15:01
 4/10 anonim ***** válasza:
84%
Majd a mekiben is kiguglizhatod, hogyan kell jó krumplit sütni.
2016. máj. 3. 15:06
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Ha anno nem szúrtak ki, nem lesz belőle baj.
2016. máj. 3. 15:08
 6/10 A kérdező kommentje:
Ah ezt az IP cimet nézhetik :D
2016. máj. 3. 15:16
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Ha szépen csendben örültél volna, hogy milyen jól sikerült, és senki nem vette észre, vagy ha igen, leszarta, akkor nem lehetne belőle semmi bajod. Ha utólag beismered, vagy a tanúkat magad ellen hergeled, akkor ugyamolyan következményei lehetnek, mintha a vizsga közben rajtakapnak.
2016. máj. 3. 15:19
 8/10 anonim ***** válasza:
90%

Ez tuti kamu, provokatív kérdés. Még ha valami "zs" kategóriás alja suliba is jársz, ahol nem veszik észre az ilyesmit, nyelvvizsgán tuti nem lehet puskázni. Alapból hogy puskázol ki egy nyelvhelyességi tesztet például. A szóbeliről nem is beszélve.

Ettől eltekintve egyetemen sajnos pont ez a helyzet áll fent, amit leírtál. Viszont akik végig puskáztak, nem tudják komplexen átlátni a szakukat, úgyis kicsúsznak az állásinterjún. Én is csak közepes tanuló voltam egyetemen, viszont mindezt önerőből vittem véghez. Sima ügy volt az állásinterjú, mert látták, hogy tájékozott vagyok, értek a szakmámhoz. Más szaktársam pedig négyes-ötös diplomával Angliában mosogat...

2016. máj. 3. 15:25
 9/10 A kérdező kommentje:
Nyelvizsgán irasbelin kifényképeztem okos telefonnal, kiküldtem a feladatot,és vissza küldték kitöltve... sima ügy, mondjuk azért nem lett jó, mert bizony a levélre pár percem volt a vgégén.
2016. máj. 4. 09:25
 10/10 anonim válasza:
100%
kamus vagy,ma reggel 9körül írogattál ide. Nem a töri érettségin kellett volna ülnöd?:D
2016. máj. 4. 12:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!