Történelem érettségi esszé tippek?
Figyelt kérdés
2016. máj. 3. 13:48
2/13 anonim válasza:
Először írd le HOL (pl. a náci Németországban), és MIKOR (1933-tól 1945-ig) volt az adott esemény/téma.
3/13 anonim válasza:
Ne felejts el visszautalni a forrásokra :)
4/13 A kérdező kommentje:
Általánosan kérdezem. Nem túl széles az ismeretem történelemből, így szinte csak az atlaszokra és a forrásra hagyatkozhatok majd holnap. Tudnátok valami tippet adni, mivel töltsem ki azt az egy oldalt? :D ilyen sablonszövegeket vagy akármit, amik mindenhoval illenek. :D
2016. máj. 3. 14:00
6/13 anonim válasza:
Megjött a dilis 52%-os, aki megint nem érti a kérdést.
7/13 A kérdező kommentje:
Annyit matekoztam, hogy nem igazán jutott időm a törire... annyit, hogy 100%-is érettségire számítottam, viszont ez nem lesz meg. Esetleg 97% számításaim szerint.
Töri faktra jártam az utóbbi 2 évben, de nem ragadt rám sajnos túl sok minden. :D nem vagyok jó a magolásban. Már 1-1 téma megjegyzése se volt számomra olyan egyszerű...
2016. máj. 3. 14:03
8/13 A kérdező kommentje:
100%-os*
2016. máj. 3. 14:04
9/13 anonim válasza:
Az nem gond, a legnagyobb része úgyis csak olvasással, szövegértéssel (meg egy kis matek) fog telni. Adnak forrást is és még térképed is lesz. Nem kell aggódni.
10/13 anonim válasza:
A forrásokra való hivatkozás miért fontos? És hogyan kell csinálni. Én simán írnám a gondolataimat szöveges forrás nélkül is, de akkor meg az a baj....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!