Érettségin mennyire lehet "puskázni"?
Figyelt kérdés
Pl. a függvénytáblázatba ceruzával 1-2 segítséget beleírni, vagy akár a számológép működését, hogy ne felejtsem el.
Vagy mondjuk töri atlaszba valamit halványan?
Mennyire vizsgálják át ezeket? Vagy ez hogy működik?
2016. febr. 14. 14:13
1/7 anonim válasza:
Egy héttel nekünk le kellett adni érettségi előtt a használandó függvénytáblázatokat, atlaszokat. Én nem kockáztatnék a helyedben.
2/7 anonim válasza:
Semennyire, érettségin ügyelnek rá. Am aki olyan hülye, hogy puskáznia kell, az ne akarjon tovább tanulni, mert egyetemen (nem vicc!) az a tananyag mennyiség ami érettségire kell egy könyebb vizsgának felel meg, és az ember tanulja mondjuk két napig. Szóval ha neked erre is puska kell úgyis kibuksz később.
3/7 anonim válasza:
És azzal az "1-2 segítséggel" mégis mire mész? Mit tudsz beírni a függvénytáblázatba, ami nincs benne, de segíthet?
4/7 A kérdező kommentje:
Nem szeretnék tovább tanulni. Pl olyan dolgokat amiket könnyen elfelejtek. Egy pár betű és abból eszembe jut hogy mit kell.
2016. febr. 14. 14:49
5/7 anonim válasza:
Ha nem szeretnél továbbtanulni akkor teljesen felesleges puskázni, a kettes szint kb kisegítő iskola szint...
6/7 anonim válasza:
Nálunk senki nem ellenőrzött le semmit.Így simán lehetett volna írni a függvénytáblába. Sőt...volt két perc kb.mikor a tanár kiment..muszáj volt neki és nem volt senki aki bejött. :DD
Én egy jobb gimibe jártam.
De én nem puskáztam. Neked is ezt ajánlom. Töri atlaszba minden benne van. Én úgy mentem törire hogy semmit nem tanultam az írásbelire. Tudtam,hogy a fogalmazás nem fog menni. Erre majdnem max pontosra megírtam a feladatot. Pedig csak a feladat mellett lévő képet néztem és bejött. Szóval józan paraszti ész kell hozzá.
7/7 anonim válasza:
iskola és tanárfüggő! Hallottam olyanról, hogy tesi tanár volt bent felügyelni és telefont is elő tudtak venni a diákok érettségin, szóval a függvénytáblába szerintem nyugodtan bele tudsz írni pár dolgot, ha biztosra akarsz menni, akkor ne a Mate részhez írd, hanem a fizikához vagy a kémiàhoz, hajrá ! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!