14 igazolatlan óra?

Figyelt kérdés
Gyermekem ma bejelentette, hogy 14 igazolatlan órája lesz (most végzős), mivel ezen a héten hiányzott és ma van az utolsó nap, de nem tudja leadni az igazolást az osztályfőnöknek ezáltal ez a hét neki van neki igazolatlanja. Mi történik ilyenkor? Lesz neki bármi következménye így ennek? (19 éves tehát már nem is tanköteles.)

2016. ápr. 28. 15:24
 1/6 anonim válasza:
100%
Nem, maximum beírnak egy osztályfőnöki figyelmeztetést az igazolatlanok miatt, ami lerontja egy kicsit a magatartását. Legalábbis nálunk így volt.
2016. ápr. 28. 16:02
 2/6 A kérdező kommentje:
Bocsánat elfelejtettem pontosan fogalmazni . Szóval így érettségizhet? Én is beszéltem az osztályfőnökkel, de azt mondta igazolás hiányában nem igazol. Mondtuk neki, hogy lefotóztuk megvan az orvosi papír is meg az ellenőrzőjében is van igazolás , az osztályfőnöknek pedig sajnos nem tudjuk eljuttatni....
2016. ápr. 28. 16:02
 3/6 anonim ***** válasza:
47%

Micsoda mondvacsinált probléma, hát holnap vigyétek be neki az igazolást.

Amúgy meg ha egész héten hiányzott, az nem 14 óra. Nyilvánvalóan nem lesz következménye, ajánlom szíves figyelmedbe a házirendet, 30 igazolatlan után rúgják ki.

2016. ápr. 28. 16:50
 4/6 A kérdező kommentje:

Mondtam az nap van az utolsó nap. Az osztályfőnökkel problémáink voltak de ezt most nem szeretném részletezni. És de 3 napra 14 óra igazolatlanja van mivel hétfő 5 kedd 5 és szerda 4. Bárhogy számolom ez 14 óra kedves "segítő" .

Mikor kiírtam a kérdést aznap zárták le őket és az igazolások határideje is aznapra volt megadva. Utólagosan ez nem így ment sosem fogadták el pláne ha én dolgozom nem tudom leadni a gyermekemet pedig tegnap engedték ki a kórházból. Mindegy köszönjük megoldottuk.

2016. ápr. 30. 11:52
 5/6 anonim ***** válasza:
65%

Osztán hogy oldottátok meg?

Remélem, te se gondolod komolyan, hogy abban az iskolában aki az utolsó héten talál beteg lenni (milyen kellemes iskola azzal az 5-5-4 órával, máshol 7-8 van), annak mivel lehetetlen az igazolás, automatikusan igazolatlan? Egyébként mégis miféle következményektől lehetne tartani az igazolatlanok miatt? Megszűnik a tanulói jogviszonya akkor, amikor már éppen amúgy is befejezte az iskoláit?

2016. ápr. 30. 14:27
 6/6 A kérdező kommentje:
Én kérnék elnézést, hogy a gyermekem nem jár pl nyelvi órákra (ami -6 óra egy héten) mert már leérettségizett belőlük... Egyáltalán nem attól tartottam hogy megszűnik a jogviszony, szimplán annyi, hogy a testvérem gyereke nem is érettségizhetett ( igen lehet tájékozatlan avgyok az ő esetükben mivel nem kérdeztem meg hány igazolatlanja volt a gyereknek. És mint mondtam az osztályfőnökkel voltak már problémák. Mindenestre annak aki segített annak nagyon köszönöm! :)
2016. ápr. 30. 19:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!