14 igazolatlan óra?
Micsoda mondvacsinált probléma, hát holnap vigyétek be neki az igazolást.
Amúgy meg ha egész héten hiányzott, az nem 14 óra. Nyilvánvalóan nem lesz következménye, ajánlom szíves figyelmedbe a házirendet, 30 igazolatlan után rúgják ki.
Mondtam az nap van az utolsó nap. Az osztályfőnökkel problémáink voltak de ezt most nem szeretném részletezni. És de 3 napra 14 óra igazolatlanja van mivel hétfő 5 kedd 5 és szerda 4. Bárhogy számolom ez 14 óra kedves "segítő" .
Mikor kiírtam a kérdést aznap zárták le őket és az igazolások határideje is aznapra volt megadva. Utólagosan ez nem így ment sosem fogadták el pláne ha én dolgozom nem tudom leadni a gyermekemet pedig tegnap engedték ki a kórházból. Mindegy köszönjük megoldottuk.
Osztán hogy oldottátok meg?
Remélem, te se gondolod komolyan, hogy abban az iskolában aki az utolsó héten talál beteg lenni (milyen kellemes iskola azzal az 5-5-4 órával, máshol 7-8 van), annak mivel lehetetlen az igazolás, automatikusan igazolatlan? Egyébként mégis miféle következményektől lehetne tartani az igazolatlanok miatt? Megszűnik a tanulói jogviszonya akkor, amikor már éppen amúgy is befejezte az iskoláit?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!