Mi lehet a következménye ha sok igazolatlan óra összegyűlik (középiskola)?
Tesi jegyemet gyógyúszásról hozom, heti egyszer járok oda. Ezért nincs értelme tesire bemennem mert csak leültet a tanár és unatkozom. Gyakotlatilag 2x vagyunk egy héten a tesi terembe mert nincs elég hely, ezért a maradék 3 napban egy teremben ülünk és unatkozunk (hála a drága kormánynak a hülye mániája miatt, hogy minden nap kell tesizni).
Na a lényeg, hogy 0. Órára!! Nyomták be a tesit, mert szakközépbe járok és így is rengeteg órám van. Van mikor meg 1. Óra a tesi. Ezekre én biztosan nem fogok bejárni, hogy aztán ücsörögjek és unatkozzak. A tanárral nem lehet megbeszélni hogy ne járjak be. Eddig nem irogatta be a hiányzásokat de most "fentről" rászóltak, ezért mindent beír.
Max következménye hogy megvonják a családi pótlékot nem? De az csak 15000 ft... Nem állunk olyan anyagi helyzetbe hogy nagyon rá lennénk szorulva. Más következménye nem lehet?
50 óra után fegyelmi tárgyalás, eltanácsolás.
Ha egy tantárgyból összegyűlik a 30% osztályozóvizsgát kell tenned, ha a tanári kar úgy ítéli, hogy tehetsz.
+ Nálunk még ki is rúgják a diákot, ha elér x óra igazolatlant (gimi).
Én azt mondom járj be, nehogy aztán komolyabb gondok származzanak majd belőle... Egyébként nekem mindennap van nulladik. Kicsit szar, de hozzálehet szokni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!