Megfogok bukni info erettsegin?
Nem megy.
2 eves erettsegi felkesziton vagyok, es az osztalyfonokom info szakos de egy mocskos k**rva orat nem birt megtartani 2 ev alatt.
Most ebben az utolso 3 honapban volt szerdankent 2-3 ig info felkeszitonk. Elotte en utoljara 7.-ben altalanosban infoztam.
Semmit nem tudok.
Nincs laptopom sem amin gyakorolhatnek.
Egy word kifog rajtam
Acces, kompozer, ilyesmik.. azt sem tudom mik ezek...
Mi lesz??
Ram jott a sirogorcs most konkretan, mert tovabb akarok tanulni es amit vinnek ( magyar- angol / magyar - tori ) azokbol mind 5-os vagyok. De infobol en megofok bukni
40 pont az nagyon sok.
Maxon word kene dehat az lehetetlen.
Egy elolab elofej kifog rajtam
Nem fog ez menni
Mit tegyek meg?!?!
Sehol senkinel nem tudok gyakorolni sem....
Kellett nekem a rohadt info...
Még van időd. Szerintem a neten nézz utána,hogy kell megcsinálni egy infó érettségit. Most nem tudom mi az oldal neve, de láttam olyat,hogy videóban megmutatta,mit hogy kell megcsinálni. Ne add fel!
Meg lehet csinálni.
Én is voltam infó érettségin tavaly. 3-as lett csak,pedig nem vagyok jó belőle. Szóval hajrá!
Idén bioszból érettségizem újra, de nem fejeztem még be a tanulást. Még bőven van hátra az anyagból,de nem adom fel,hanem megpróbálom megtanulni. 11-én van a biosz így van még jó pár nap. Angolból is érettségizek emelt szinten, de arra még nem is készültem,pedig jó eredmény kell.
Nem sírni kell,hanem beleadni mindent! Én is egy nagyon instabil ember vagyok lelkileg,sírógörcsöket is kapok néha, de nem adhatom fel. Ha tovább akarok tanulni,akkor meg kell csinálnom.
És ezt ajánlom neked is!
Sok szerencsét :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!