Szerintetek ciki ha valaki 22 évesen megy egyetemre?
kedves 19:49
menj valahova màshova és éld ki magad ott. nem kell olyan rohadtul szociàlis lenni...
de ahogy làtom a %aid neked ez a hobbid..
többieknek meg köszi szépen :)
normàlis vàlaszokért öcsém olyan nehéz az?!
Kedves kérdező!
Megkeresésed inkább meggyőzött, mint eltántorított korábbi véleményem irányában. Nem tisztem, és kedvem sincsen elemezni hozzám címzett soraidat. De nem éppen a csillogó elme süt stílusodból. Nem vulgáris voltál, nem azzal van baj. Bár inkább lettél volna.
A baj az, hogy egyszerű vagy, mint egy szög.
Kivéve, ha molylepke vagy, ahhoz képest ez kiváló teljesítmény.
Ha viszont mégsem, komoly aggályaim vannak, miszerint is helyén való- e, hogy hozzád hasonló mentális kaliberrel bíró emberekből mérnök, orvos, katonatiszt, tanár, stb. lehet.
Le...rom a százalékokat. Hidd el nekem, az én válaszom hasznosabb a számodra, mint a többieké. Pár év múlva majd belátod. Ne pityeregj, gondolkodj el rajta.
Végeztél ennyi volt?
vagy van még valami màs?
én nem veszekedni jöttem ide és k*** nem vagyok egyszerű mint egy szög csak az olyan köcsögökkel mint te vagy édes fiam
btw fogalmad sincs ki vagyok úgyhogy ne irogassàl te rólam semmit se....
T. Kérdezőpajtás!
Igazad van,ennek semmi értelme. Semmit nem értesz az egészből. Véleményem fenntartása mellett ezennel búcsúzom. Teljesen felesleges lenne több szót pazarolni erre az egészre. Maradj így.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!