Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » 21 évesen "ciki" egyetemre menni?

21 évesen "ciki" egyetemre menni?

Figyelt kérdés

Sajnos évvesztes vagyok, általános suliba kihagytam egy évet betegség miatt, és nyelvi előkészitő gimibe mentem.

Egyébként a természet tudomány/biológia érdekel.

2011. jan. 25. 14:46
1 2
 1/13 anonim válasza:
Dehogy ciki! Én beteg vagyok, ezért még az érettségim sincs meg és itt vagyok már 18 éves. Párom egyetemista (3. éves) gondolhatod milyen érzés. :) Majd folytatom az érettségit amint lesz rá anyagi és egészségügyi szempontokból lehetőségem. :) Tanulni sosem szégyen, örülnék ha a helyedben lehetnék.
2011. jan. 25. 14:51
 2/13 anonim ***** válasza:
Még mindig nem az, ezt már az egyetemen "évspórolós" kérdésednél is elmondák jó páran.
2011. jan. 25. 14:51
 3/13 anonim ***** válasza:
Ugyanígy vagyok, 5 évfolyamos gimibe járok csak én itt hagytam ki egy évet, és én is 21 évesen megyek egyetemre, ráadásul orvosira készülök, kész öregasszony leszek mire végzek. :D De egyébként nem érzem egyáltalán cikinek, és mást is ismerek, aki 21 évesen ment egyetemre, előtte dolgozott 1-2 évet.
2011. jan. 25. 14:54
 4/13 anonim ***** válasza:
Én is évvesztes vagyok, szintén nyelvi előkészítőbe járok, 20 éves leszek, mire meglesz az érettségim (ha meglesz). Minden vágyam az, hogy továbbtanuljak, de mivel a környékünkön nincs semmi, ami érdekelne, messzebbre kell mennem, tehát albérlet vagy kollégium, tandíj, meg minden ami kell...Nem akarok mindent a szüleimtől várni, amúgy sem gazdagok, úgyhogy ha még melózni is megyek előtte, akkor még több is leszek, mint 21. Egyébként sok idősebb embernek is egyetemre kell járnia, úgyhogy nem Te leszel a legidősebb.Sok szerencsét!
2011. jan. 25. 14:54
 5/13 anonim ***** válasza:

Én május 9-én leszek 18 éves, és még csak 10-ikes vagyok. Nem buktam meg, hanem egy évet szalajtottam + 1 évig magántanuló voltam. A Debreceni Eygetem természetvédelmi szakán szeretnék majd továbbtanulni, természetvédelmi őr szeretnék lenni.

Egyáltalán nem ciki, hogy 21 évesen mész egyetemre, sokan csak 25-35 évesen, sőt vannak, akik 70 évesen.:)

2011. jan. 25. 14:58
 6/13 anonim ***** válasza:
dehogy ciki! A nagynéném 27 évesen mászott vissza diplomás könyvelőnek, és mellett volt már két gyereke... azóta ki van pipálva. és most fogja világra hozni a negyedik csöppségét :)
2011. jan. 25. 14:59
 7/13 anonim ***** válasza:
még hány ilyen hülye kérdés lesz? 21 az teljesen átlagos kor az egyetemen. mellesleg én 25 vagyok és most kezdtem újra elsősként. csak előnyöm van belőle.
2011. jan. 25. 15:00
 8/13 anonim ***** válasza:
Miért lenne az? Velem is ez lesz (évvesztes vagyok+0.év) És akkor mi van? Sőt úgy tudom, az egyetemet sokan látogatják a középkorú vagy akár idős emberek is. Szerintem abban sincs semmi ciki. Nekünk van lehetőségünk fiatalon elmenni, nekik valószínűleg sajnos nem volt az ő idejükben. Na és? "Jó pap holtig tanul."
2011. jan. 25. 15:14
 9/13 flora08 ***** válasza:
Tanulni sosem ciki:)
2011. jan. 25. 17:37
 10/13 anonim ***** válasza:

Nekem van egy 35 éves évfolyamtársam...most másodéves vagyok. Eddig mérnökhelyettes volt, de kirúgták mert nem volt diplomája. Most mérgében nekikezdett a mérnökinek, viszont látom rajta, hogy csak kínlódás az egész. Ki van zökkenve a tanulásból, a programozásról ne is beszéljünk.

Szóval gondold át az ő helyzetét és akkor rájössz, hogy te még fiatal vagy.

2011. jan. 25. 21:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!