Szerintetek most könnyű lesz a matek emelt szintű érettségi?
Akinek már az általános iskolai szint gondot okoz, annak még a középszintű is nehéz lesz. Akinek megy és gyakorol rá, az nem fog meghalni az emelten sem. Én ugyan két éve végeztem már, de így utólag azt mondom, eddig sem a feladatok voltak nehezek, csak nem mindig a kiszabott időhöz mérték, bár lehet, hogy ezt már csak az egyetemi matek miatt látom.
Amúgy az emelt pont azért emelt, mert magasabb szintű tudást kér, mint a közép, nyilván nem a 3x4 eredményére kíváncsiak.
Szerintem az emeltekhez képest kérdezi.
Ott is van, hogy egyik évben nehezebb, mint az átlagos emelt, vagy sokkal könnyebb.
ha készültél rá rendesen, akkor igen.
olyan nincs,hogy a régebbieket mind faszán megoldod, a mostani meg majd elbuksz. nyilván előfordulhatnak más típusú feladatok is, mint a korábbi években(De a követelményrendszerben le van írva mik lehetnek,szóval nagy meglepetés nem lesz).
de nagy részben hasonló lesz a korábbi évekhez képest.
annyi,hogy nem szabad túlizgulni. meg ha az érettségin nem tudsz egy sok pontos feladatot, nem szabad pánikba esni, csináld a többit,aztán ha megvannak majd visszatérsz . ha már csak az lesz hátra, hátha be is ugrik a megfejtés. ne ragadj le egy feladatnál nagyon,hogyha a többi még nincs kész.ennyi a titok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!