Nevelt kamasz fiamnak egy katona iskolát hol találok?
... amikor engem faggatott egy öregasszony a magánéletem részleteiről, és már nem tudtam semmi olyan kitérő választ adni... megkérdeztem tőlem, hogy miért is kérdezi, amit kérdez? Mert érdekel!! válaszolta. Jaaaa! Azt hittem van valami köze hozzá!!!! ... és otthagytam....
Kb. itt is olyan dolgokat firtatnak egyesek, amihez semmi közünk!!
"aljadék genny ember vagy!"
Utolsó, nem lehet, hogy ez épp te vagy?
Ismered a többi részletet?
Kíváncsi lennék, ki vagy, mi vagy....
Azért nem ez a jellemző.
Olyan meg inkább, amikor a nevelőapa normális embert akar faragni a párja gyerekéből.
De akarhatna, mert az tűzzel vassal védekezik, az anyja meg védi.
Legjobb ha mindenki a saját gyerekét neveli, és kész.
Amúgy épp most néztem pár ismert színész szülei után, és akiknek nagyon szigorúak voltak a szülei, belőlük lett nagyon sikeres színész.
Azt azért nem hiszem, hogy egy jó gyereket kiraknak az utcára, bár minden gyerek olyan lesz, amilyenné nevelik.
Hm, ritka az olyan, amikor egy anya lemond a gyerekéről.
Ha meg is teszi, idővel szétfurdalja a lelkiismeret.
Barátodnak annyi előnye lesz ebből, hamar kikerül az életbe, és talpra lesz kénytelen állni.
Ismerek olyat, akit megkockáztatok, még 60 éves korában is az anyjánál fog lakni, és lezavar minden hapsit a háztól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!