Mit tegyek? Borzalmasan érzem magam!
Ha elhalasztod csak növeled a stressz idejét. Ess túl rajta most!
Ami még fontosabb tudd, hogy nem ezen múlik az életed. Tudom hogy ezt nehéz elfogadni de ez csak egy szakdolgozat. Fontos igen. De nem lesz akkor sem tragédia ha baj van vele. Túl leszel rajta akárhogy is. Mert a percek múlnak. Az egész élet elmúlik. És abban ez csak egy homokszem. Apróság. Nincs akkora súlya mint amekkorát tulajdonítasz neki.
Eszedbe ne jusson elhalasztani!
A környezetben kivétel nélkül mindenki számára rossz döntésnek bizonyult! (Senkinek sem lett jobb a munkája, sokan utána évekig halogatták, és csak még többet stresszeltek.) Két hetet már kibírsz, és túl leszel rajta!
Egyetértek az előzőekkel! El ne halaszd, mert "in the back of your mind" még egy félévig ott lesz a stressz. Inkább essél túl rajta most, sikerül, ahogy sikerül, de legyen meg.
Hidd el, én se aludtam hetekig miatta, tegnap készült el az enyém, ma mentem beköttetni. És az én konzulensem is katasztrófa: kiderült, hogy a saját véleményét akarja beleíratni a dolgozatomba, és most lehet, hogy jól megszívat védéskor, mert kiálltam az álláspontom mellett.
Ha van kedved, írhatnál privátot, érdekel a témád is, és tarhatnánk egymásban a lelket. Még van dolgom nekem is, jövő péntekig le kell adnom egy publikációt, most épp azért parázok.
Ne add fel, ez már semmi, meglesz!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!