" Tájékoztatom, hogy Önt a (z) XY Megyei Kormányhivatal Vizsgabizottsága vizsgabizottságba osztottuk be. " Ez mit jelent?
Pótló érettségit szeretnék letenni ebben az évben. Megkaptam az értesítő dokumentumot, hogy mikor és hol lesz megrendezve a dolog. Viszont ebben a levélben volt egy mondat amit nem értek. Bemásoltam az egész mondatot, csak a megyét hagytam ki, mert nem akarok megbántani senkit, de én nem értem mit jelenthet. Nekem ez a mondat azt jelenti, hogy én mint leendő érettségiző valamilyen vizsgabizottságba lettem beosztva? Vagy a vizsgabizottság felügyelete alá? Még jó, hogy nem magyarból akarok érettségizni.
Szóval ha valaki beszél közigazgatásiul, vagy hivataliul és lefordítaná nekem...
Nem vizsgabizottsághoz?
El van írva
Igen annak több értelme lenne.
Bár nem teljesen értem hogy miért van alatta még három időpont: egy tájékoztató értekezlet helye és ideje, egy záróértekezlet helye és ideje, és egy eredmény hirdető értekezlet helye és ideje. Bár gondolom az utolsón kapom meg a papírt, hogy igen ügyi vagyok, vagy, hogy hülye vagyok:D
A levélben vastag betűvel szerepel, hogy aki csak emeletre megy, annak a tájékoztatón (értelemszerűen) nem kell részt vennie.
Amúgy persze, hülyén fogalmazták meg, de az a lényeg, hogy XY vizsgabizottság előtt vizsgázók közé osztottak be - értelemszerűen nem a bizottságba:)) Pedig az mennyivel jobb lenne:)))
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!