" Tájékoztatom, hogy Önt a (z) XY Megyei Kormányhivatal Vizsgabizottsága vizsgabizottságba osztottuk be. " Ez mit jelent?
Pótló érettségit szeretnék letenni ebben az évben. Megkaptam az értesítő dokumentumot, hogy mikor és hol lesz megrendezve a dolog. Viszont ebben a levélben volt egy mondat amit nem értek. Bemásoltam az egész mondatot, csak a megyét hagytam ki, mert nem akarok megbántani senkit, de én nem értem mit jelenthet. Nekem ez a mondat azt jelenti, hogy én mint leendő érettségiző valamilyen vizsgabizottságba lettem beosztva? Vagy a vizsgabizottság felügyelete alá? Még jó, hogy nem magyarból akarok érettségizni.
Szóval ha valaki beszél közigazgatásiul, vagy hivataliul és lefordítaná nekem...
Ja emelt, de nincsen az az emlegetett vastagbetűs rész.Szóval akkor a szóbeli eredményét is közel két hétre tudom meg?
Anno a szóbeli utáni napon már megkaptam az értettségim.. Még szivatnak is..
Akkor is volt emeltem a tantárgyak közül.
Szóval a tisztázás végett, lesz egy írásbelim, aztán egy írásbeli megtekintése.
Lesz egy szóbelim aztán rá majdnem két hétre egy eredmény hirdetésem. A főnököm imádni fogja:D
De minek van tájékoztató értekezlet meg záróértekezlet (mire aztán tuti nem megyek el, minek változtatni már nem változtat semmit), minek ezzel megbonyolítani?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!