Egy év alatt fel lehet készülni emelt szintű kémia és biológia érettségire, ha csak ezekkel foglalkozok? Megéri gyógyszerésznek tanulni?
Fel lehet, szerintem egy év az nagyon erős túlzás. 70-80% körülire fél év is bőven elég, ha csak ezt a 2-őt hajtod.
Ui: a kémia nehéz emelt szinten, de a biológia szerintem nehezebb vagyis inkább részletesebb, rengeted a fölösleges hülyeség amit persze tudni kell. Emelt szinten tegyük fel van egy 6 oldalas lecke, akkor abból körülbelül az utolsó névelőt fogják kérdezni. Szóval ha nem tudja az ember minimum 60%-ra megírni, akkor dobja el. Üdv, egy 2 hét múlva érettségiző.
Én is ezt ajánlom, amit az előző. Biológia ősszel, közben csinálj valami hasznosat is nyugodtan szeptembertől, és kémia tavasszal. Továbbá az a tapasztalatom, hogy biológiából fel lehet egyedül készülni, de kémiához tanárra is szükséged lesz-főként a számolásoknál.
Ha ez segít, elárulom, hogy nagyon sokan így csinálják, és lehetséges. Ha viszonylag jók az átlagaid, akkor a gyógyszerészhez nem is kell olyan borzasztóan magas kémia-biológia százalékot elérned.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!