Szakácsok, mesterszakácsok, séfek, hétköznapi emberek? Továbtanulás stb. (többi lent)
Sziasztok.
14/F vagyok egy év múlva végzek az általános iskolában. (2017 második felében) Jelenleg úgy néz ki szakgimnáziumba folytatnám tanulmányaimat. Szakács szeretnék lenni. Szeretem ezt a szakmát, itthon is szeretek főzni, sütni. Kérdésem az lenne hogy Hajdú-Bihar megyében melyik szakgimnáziumot ajánlanátok lehetőleg olyat ahol szakács szakmából indítanak csoportot/osztályt. 4,2 volt a 7. féléves átlagom. Ezt a szintet azóta is tartom és minimum ezt tartani is fogom. Másik kérdésem az az lenne hogy szerintetek azután hogy érettségit szereztem,szakács szakmát "kitanultam", érdemes-e tovább képezni magam mesterszakácsnak vagy séfnek? Másfelől egy szakács számára hol van lehetőség tovább képeznie magát? Előre is köszönöm a válaszokat. :)
Hajdú-Biharban?
Debrecen ? Van ott az Aranybika
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!