Lassan itt a továbtanulás és elkéne döntenem hogy melyik gimi/középsuliba megyek. Nincs ötletem tudnátok segiteni?
Figyelt kérdés
Jegyeim 7.-be
Angol:5
Nyelvtan:4
Irodalom:5*
Töri:4
Matek:3
Fizika:5
Kémia:4
Föci:5*
Informatika:5*
Biosz:5
Kör.védelem:5
Rajz/tesi/ének/technika:5
Ezeknél a jegyeknél szerintem már csak jobbak lesznek mert most nagyon összekapom magam . De szerintetek hova vesznek fel ??? Nagyon szeretek nyelvet tanulni . Es en a XIX. Kerületben lakom szóval budapesti sulikat mondjatok légyszives. A válaszokat elörre is köszönöm szépen!
2014. szept. 18. 16:02
1/4 anonim válasza:
mik érdekelnek?
pl a közgazdaság vagy stb?
2/4 A kérdező kommentje:
Hat igazábol nincs nagyon elképzelésem .talán annyi hogy nyelvet szeretnék tanulni, Németet vagy Franciát ugy hogy azért elég jól megtanuljam. De mellette angolt is
2014. szept. 18. 17:09
3/4 anonim válasza:
tudok néhány sulit ami neked az átlagodhoz képest jó. írok privit (első voltam)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!