Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Mehetek így fősulira/egyetemre?

Mehetek így fősulira/egyetemre?

Figyelt kérdés

Sziasztok! A gimit eléggé rosszul kezdtem meg.Nem akartam bejárni.Utáltam az egészet.Állandóan rossz jegyeket hoztam.Ez 9., és 10. osztályban volt.Most idén az igazgató beleegyezésével átkerültem egy másik osztályba. Barátokat szereztem, és a jegyeimet is sikerült nagyon jól kijavítanom.Lettek céljaim, elvárásaim magammal szemben.Szeretnék bekerülni egy főiskolára vagy egyetemre.

Viszont a tanárok nem bíznak bennem, és mindig azt mondják hogy ne tanuljak tovább mert úgy se fog sikerülni.

Mi a véleményetek ezzel kapcsolatban ? Szerintetek sem érdemes megpróbálnom ?

17/L

2016. márc. 25. 18:17
 1/6 anonim ***** válasza:
74%

A hozott pontjaid nagy részét csak ezután szeded össze, de ha nem is sikerülne valami fényesen, akkor is ott a pontduplázás lehetősége, amikor is csak 2 tárgyból kell igazán jónak lenni. Szóval még az égvilágon semmi sincs veszve! Ne hagyd magad megingatni, a te életed, és még az elején vagy! Nem is értem! Egy tanárnak motiválni kéne a diákjait, nem pedig az önbizalmukat rombolni!

Amúgy sem veszíthetsz semmit azzal, ha megpróbálod!

Szóval próbáld csak meg! Csak elszántan! :)

2016. márc. 25. 18:27
 2/6 anonim ***** válasza:
71%
Ennyibol nehez megmondani, lehet, hogy csak elkonyveltek butanak, de az is lehet, hogy latjak a valtozast, de ennek ellenere is ugy latjak, hogy nem menne. Ha egy tanar evek ota tanit es veszi a faradsagot, hogy vegiggondolja a problemat, altalaban jol latja majd a lehetosegeidet. En a helyedben megkernem az egyik tanarom, aki a legjobban ismer, hogy szanjon ram egy fel orat, es magyarazza el, miert gondoljak igy a tanaraim.
2016. márc. 25. 18:40
 3/6 anonim ***** válasza:
79%

Az a baj, hogy túlságosan leköt, hogy mások mit mondanak mi a jó neked. Nem akarják, hogy te találd meg ezeket a dolgokat. Téged túlságosan leköt, hogy mások mit mondanak, és, hogy mi volt.

Ha akarsz valamit tegyél érte ennyi.

2016. márc. 25. 19:03
 4/6 anonim ***** válasza:
70%
Persze, h van ertelme!!! Jofej az igazgatotok! Nyaron minden tanar kipiheni magat, ne add fel. Egyetemen dolgozom, es nagyra ertekelem, h kepes voltal ekkorat valtozni! Gimiben en is bukdacsoltam, aztan lett 3 diplomam.
2016. márc. 25. 19:25
 5/6 anonim ***** válasza:

A gimnázium teljesen más mint az egyetem. Teljesen más szint. De amúgy a kitartásodon mulik 95% hogy menni fog e. Én pontvizsgán is voltam gimnáziumban most pedig gépészmérnök vagyok. És ne foglalkoz mások véleményével meg probálni mindenkép megéri.

(jól nézdmeg milyen szakot választasz)

2016. márc. 26. 14:30
 6/6 anonim ***** válasza:

Milyen kedves tanáraid vannak.. Ne halgass rájuk! Ne ők döntsék el a te jövődet! Utolsó két évre hajts rá, illetve amit szeretnél tanulni, annak a szaknak 2 felvételi tárgyára, meg hogy mennyi a ponthatár. Más ne érdekeljen! :)

Nekünk is mondták, hogy nem lesz belőlünk senki, minden második akkori gimis osztálytársam, köztük én is a hónapokban diplomázunk. Fel a fejjel és csak előre! :)

2016. márc. 28. 23:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!