Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Akik most felvételiznek...

Akik most felvételiznek fősulira vagy egyetemre tudnának kicsit segíteni?

Figyelt kérdés

az e felvételről lenne szó. sajnos én nem tudtam elintézni az ügyfélkaput így marad a hitelesítő lap. már kitöltöttem mindent,leellenőriztem és mivel nem dombornyomatos a kártyánk így a banki átutalást választottuk. aztán odamentem,hogy hitelesítő lap nyomtatása kinyomtattam és azt tudom,hogy azt kell elküldenem de neten ők kapnak róla értesítést,hogy én jelentkeztem? mert nincs olyan lépés,hogy "jelentkezés elküldése" vagy ilyesmi. üzenetet sem kaptam arról,hogy sikeres lett volna-e a jelentkezésem. most akko mi a teendő?

köszi aki tud segíteni!

2014. jan. 29. 09:29
 1/1 anonim ***** válasza:
Nem kell külön elküldeni a jelentkezést, mert minden adat, amit te elmentesz, az ott marad az adatbázisban, az e-felvételiben. Így ők onnan minden adatodhoz hozzáférnek, nem kell neked külön elküldeni a jelentkezést. A hitelesítésre is csak azért van szükség, hogy ne lehessen mások nevében random jelentkezni valahová.
2014. jan. 29. 10:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!