Egyetemisták, főiskolások! Melyik egyetemre/fősulira jártok? Milyen szakra? Később milyen munkát szeretnétek?
SZTE - mérnökinformatikus
Még nem döntöttem el, mire szakosodjak, de a két legvonzóbb jövőkép, az hogy robotika és mesterséges intelligencia mérnök, vagy informatika biztonsági és rendszermérnök leszek, bár még hátravan pár félév, szóval addig lehet, hogy változik a felállás :D
Egy évet lehúztan Pázmány pszichológián, rájöttem, hogy ez nagyon nem nekem való.
Most pótfelvételizek néderlandisztikára. Károlira szeretnék menni, remélhetőleg lesz oda is pótfelvételi. Ezután a Bsc után tervezek még egy másik nyelvész Bsc-t (skandinávisztika). Nyelvekkel sok helyen el tudok helyezkedni, de nálam a biztonság védelem a nagy vágy.
ELTE-IK
Programozó szeretnék lenni
szte ttik molekuláris bionika
pontosan még nem tudom xd nekem is van még pár félévem. de a pázmányon az orvosi biotechnológia msc nagyon vonzó :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!