Utálok tanulni! Mit tegyek?
Sziaa, sajnos az élet minden területén, nem csak a suliban, akadnak olyanok, akik kivételeznek és olyanok is, akikkel kivételeznek. Ez ellen annyit tudsz csinálni, hogy nem törődsz velük. Csak is saját magadnak tanulsz. Nem a tanárnak, nem a szüleidnek, csak is magadnak. Te meg vagy elégedve a jegyeiddel és a teljesítményeddel? Ha igen, az a lényeg! Ha nem, akkor üljél neki, és tanulj többet! Egész jó trükket találhatsz a neten, amivel hatékonyabbá teheted a tanulást. Szerintem először is kezdd azzal, hogy kitűzöl magad elé egy célt. De arra ügyelj, ha nem szeretsz tanulni, akkor ne akarj hirtelen kitűnő lenni, csak szépen fokozatosan. Ne törődj másokkal, csak is magaddal! Keress olyan szakot, ami igazán érdekel, és hidd el, hogy sokkal könnyebben fog menni minden.
Sokkal jobbak vannak nálad, miben? Mindenki jó valamiben. Nem vagyunk egyformák. Nézd, én egyetemista vagyok, a csoportomban szinte a leggyengébb. De nem érdekel, mert ha rossz jegyekre is, de sikerülnek a vizsgáim, én is ugyanúgy végzem a sulit, mint aki mindenből csupa kitűnőt kap. Próbálj meg pozitívan gondolkodni, békülj ki magaddal! Tudom, ezt könnyű mondani, de próbáld meg!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!