Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Utálok tanulni! Mit tegyek?

Utálok tanulni! Mit tegyek?

Figyelt kérdés
8-os vagyok és utálok tanulni. Fölöslegesnek érzem mert vannak sokkal jobbak nállam akik ha nem is teljesitenek jól akkor is 5-öst kapnak.Kivételeznek velük Én ha 2-3órat tanulok akkor is max egy 3-ast szedek össze. Felvételi előtt állok mit tegyek hogy tudjak tanulni? (amugy sem fog jol a fejem egy2oldalas szöveghez kell 2óra) Mit tegyek?
2016. márc. 22. 15:43
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Sziaa, sajnos az élet minden területén, nem csak a suliban, akadnak olyanok, akik kivételeznek és olyanok is, akikkel kivételeznek. Ez ellen annyit tudsz csinálni, hogy nem törődsz velük. Csak is saját magadnak tanulsz. Nem a tanárnak, nem a szüleidnek, csak is magadnak. Te meg vagy elégedve a jegyeiddel és a teljesítményeddel? Ha igen, az a lényeg! Ha nem, akkor üljél neki, és tanulj többet! Egész jó trükket találhatsz a neten, amivel hatékonyabbá teheted a tanulást. Szerintem először is kezdd azzal, hogy kitűzöl magad elé egy célt. De arra ügyelj, ha nem szeretsz tanulni, akkor ne akarj hirtelen kitűnő lenni, csak szépen fokozatosan. Ne törődj másokkal, csak is magaddal! Keress olyan szakot, ami igazán érdekel, és hidd el, hogy sokkal könnyebben fog menni minden.

Sokkal jobbak vannak nálad, miben? Mindenki jó valamiben. Nem vagyunk egyformák. Nézd, én egyetemista vagyok, a csoportomban szinte a leggyengébb. De nem érdekel, mert ha rossz jegyekre is, de sikerülnek a vizsgáim, én is ugyanúgy végzem a sulit, mint aki mindenből csupa kitűnőt kap. Próbálj meg pozitívan gondolkodni, békülj ki magaddal! Tudom, ezt könnyű mondani, de próbáld meg!

2016. márc. 22. 20:54
 2/5 A kérdező kommentje:
köszi szèpen! csak az is a gond hogy a suliban minden lány kèzilabdázik de engem nem èrdekel annyira! es ezert is kineznek.
2016. márc. 23. 05:52
 3/5 anonim ***** válasza:
0%
Kinéznek, mert nem szeretsz kézizni? Hát, ha valakik ennyire primitívek, azokat inkább sajnáld, és nehogy már ilyen emberek miatt érezd magadat kevesebbnek. Lehet, hogy kézilabdázni tudnak, de gondolkozni nem, az ilyeneket hívják szánalmas embereknek, akikre felesleges figyelmet és energiát pazarolni.
2016. márc. 23. 10:56
 4/5 anonim válasza:
100%
Menj el röplabdázni mert a röpis lányok szebbek mint a kézisek aztán meg bekaphatják mind. 😀
2016. nov. 23. 06:58
 5/5 anonim ***** válasza:
Nekem is ez van,én puskázom mindig,a lányok gexik kézis pixsák,szard le,de azért felvételire tanulj,szerintem a lányokat inkább sajnáld,mert ahogy már előttem leírták primitívek egyszerűen ne is foglalkozz vele!
2019. febr. 10. 16:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!